(P) Cum poți să aplici pentru un împrumut Provident și ce avantaje ai?

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) Cum poți să aplici pentru un împrumut Provident și ce avantaje ai?
StirilePROTV

Instituțiile financiare nebancare sunt considerate, în general, o alternativă mult mai simplă și rapidă de a obține un împrumut pe termen scurt sau mediu.

 

Spre deosebire de bănci, IFN-urile au criterii minime de eligibilitate, iar astfel timpul de răspuns de multe ori este mai scurt.

Provident este, de asemenea, o alternativa pentru oamenii care nu sunt eligibili sau au un acces limitat privind alte institutii financiare.

Așadar, în cazul în care ai o idee pe care vrei s-o pui în aplicare cât mai curând și ești în căutarea resurselor financiare necesare, poti apela cu încredere la Provident pentru a obține un împrumut pentru nevoi personale.

Indiferent de nevoia ta, fie că e vorba de un plan de investiții casnice, de rezolvarea unei probleme mai vechi sau acoperirea unor cheltuieli neprevăzute, aici vei beneficia de transparență și rapiditate de fiecare dată.

Până în prezent, mai mult de 70% dintre clienții Provident au accesat și al doilea împrumut.

Provident Financial România a fost fondată în anul 2006, ca parte a grupului britanic International Personal Finance – IPF.

Acest grup este lider internațional în furnizarea de credite la domiciliu, cu activități în 9 țări din Europa, în Mexic și Australia.

Într-adevăr, specificul acestei IFN constă în gestionarea împrumutului la domiciliu.

Provident este prima instituție financiară nebancară care a lansat acest serviciu în România, pe baza unui model de afaceri cu o istorie de aproximativ 140 de ani.

Serviciul este opțional și auxiliar, dar reprezintă un avantaj semnificativ pentru fiecare client in parte, întrucât nu va mai fi nevoie să te deplasezi de acasă pentru formalități, încasarea banilor și plata ratelor.

Cu alte cuvinte, dacă apelezi la Provident pentru un împrumut cu gestionare la domiciliu, un reprezentant de vânzări va veni la tine acasă în maximum 48 de ore, respectând recomandările de siguranță și prevenție.

Acesta te va ajuta la completarea documentelor și îți va răspunde la orice întrebare, îți va înmâna banii, iar ulterior te va vizita săptămânal sau lunar pentru încasarea ratelor.

 

Un alt avantaj constă în condițiile ușor de îndeplinit pentru aprobare.

Iată ce ai nevoie:

- să ai cetățenie română, precum și vârsta de minimum 18 ani;
- să dispui de un venit minim de 300 de lei/luna, dovedibil (prin intermediul adeverinței de salariu, talonului de pensie sau printr-un raport de la ANAF, pe care-l poate obține creditorul, cu acordul tău);
- să ai adresa de domiciliu sau reședință pe teritoriul României;
- să deții un număr de telefon valabil.

În ceea ce privește modul de aplicare, ai două variante:

1. Intră pe site-ul Provident.ro și completează formularul online! În câteva minute vei fi contactat de către un reprezentant.

2. Sună la unul dintre numerele 021 9877 sau 021 275 75 75, ambele cu tarif normal! Indicat este să ai la îndemână și documentele aferente, pentru ca reprezentantul să poată efectua rapid verificările necesare.

Pentru aprobare, dosarul tău va fi trimis departamentului de Credit Risk, care îl va analiza cu maximum de responsabilitate, iar în cel mai scurt timp posibil vei primi un răspuns.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO