(P) Cum poţi fi la modă în sezonul rece - idei de fashion

fashion
StirilePROTV

Să creezi ținute la modă poate fi o adevărată provocare, când tendinţele sunt în continuă dinamică, dar mai ales când temperaturile coboară vertiginos şi valul de frig se instalează pentru săptămâni la rând!

E drept, poate fi provocator, dar nu imposibil! Iată câteva recomandări ce te vor ajuta să transformi o ţinută banală în una expresivă, cu personalitate și, mai ales, în tendințe.

Mizează pe accesorii pentru un look autentic

Cum bine știi accesoriile sunt elementele care oferă personalitate ţinutelor, deci este important să le integrezi în outfiturile tale, fie că vorbim de combinații de zi cu zi sau de ținute de birou ori party. Pălăria neagră din fetru cu boruri largi poate fi vedeta combinaţiilor urbane, de zi cu şi sau a celor formale pe care alegi să le porţi la birou. Poţi completa outfitul cu botine din piele întoarsă, pantaloni din piele, pulover din caşmir cu o geacă groasă de tip aviator şi o pălărie neagră din fetru. La fel de uşor, cu acest accesoriu poţi oferi autenticitate ţinutei de birou formată din compleu şi cămașă. 

Cureaua este şi ea importantă. Mizează pe variante realizate din piele cu finisaje premium pentru ţinutele clasice sau pe modele colorate pentru outfiturile de zi cu zi dinamice. Cureaua este acel accesoriu care îţi va sublinia talia, care aduce echilibru ţinutei sau, dimpotrivă, elementul care oferă o pată de culoare. 

Geanta este un element cu funcţionalitate crescută, însă nu trebuie să minimizăm impactul pe care aceasta îl are asupra unei ţinute fashion. Trebuie să recunoști că varietatea mare de genţi la modă îţi oferă un avantaj, dar şi libertate în definirea stilului personal. Fie că optezi pentru o geantă neagră decorată cu elemente metalice, pe un model de tip shopper minimalist sau pe o variantă de tip mesager cu franjuri, vei crea ţinute dinamice, excepţionale.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”
Alege haine decorate cu blană, franjuri sau curele late

Hainele cu guler din blană, naturală sau artificială, cele decorate cu franjuri şi modele cu talii evidenţiate prin curele late sunt confortabile, totodată aduc un aer revigorant. Dacă încă nu garderobă o astfel de piesă, nu ezita să descoperi promoțiile de oferte îmbrăcăminte. Poți  achiziționa piese geniale, în tendinţe, cu costuri mici.  Optează pentru carouri dacă-ţi doreşti să ieși în evidență şi pentru geci simple dacă vrei versatilitate.  

Folosește mănuși şi fulare -  confortabile, dar expresive

Pentru că vorbim de sezonul de iarnă, de temperaturi joase şi umiditate crescută, cu siguranţă se poate confirma că accesoriile precum mănuși şi fulare sunt indispensabile. Totuși, selectate cu atenție, acestea sunt şi elemente de stil care-ți vor permite să crezi ori de câte ori le folosești un look distins. Fie că alegi fulare şi mănuşi din caşmir, ori pe variante din lână roşii, vei atrage priviri admirative. Mănuşile ce combina pielea cu ţesăturile textile sau variantele din piele fără degete sunt şi ele accesorii cu personalitate ce vor completa orice outfit fashion. Combinaţia dintre o haină din blană şi mănuşi aurii va fi întotdeauna una glamour apreciată. Cu piesele potrivite poţi transforma un outfit banal, în unul cool.

Nu renunța la încălţăminte cu toc

Odată cu venirea ploilor reci şi a ninsorilor abundente, tot mai mult femei tind să renunţe la încălţămintea cu toc în detrimentul articolelor cu talpă joasă, considerate mai sigure şi mai comode. Dacă doreşti să creezi ţinute în tendinţe, nu renunţa la tocuri. Optează pentru ghete, botine şi cizme cu toc înalt. Acestea lungesc trupul şi oferă un plus de eleganță. Poți integra în garderobă botine cu toc gros şi franjuri, botine cu toc subțire sau cizme cu toc. Acestea îţi vor oferi în plus de feminitate, fie că le combini cu blugi, pantaloni din piele ori rochii tricotate sau fuste scurte. 

Optează pentru haine tricotate - sunt atemporale!

Toate femeile iubesc hainele tricotate. Rochiile, puloverele, cardiganele, fustele şi pantaloni tricotaţi oferă confort aparte, probabil acesta este şi motivul pentru care nu-şi pierd din farmec şi se găsesc mereu în colecțiile celebre ale marilor branduri care dau tendinţele fashion. Dacă încă nu ai în garderobă haine tricotate, nu ezita să le achiziţionezi. Poți alege rochii lungi în culori neutre pe care să le porți cu botine cu toc gros şi curele late, vei crea senzaţie indiferent unde alegi să mergi. Puloverul tricotat poate fi vedeta unui outfit de zi cu zi comod şi poate fi purtat alături de blugi skinny, tot acesta este articolul care poate oferi un aer tineresc dacă îl combini cu fuste scurte din piele şi cizme înalte. 

 

Cum observi poţi fi la modă şi în sezonul rece, fără a face rabat la confort. Cu puţină imaginaţie şi un plus de îndrăzneală poţi crea ţinute deosebite ce vor atrage priviri admirative. Te poţi simţi încrezătoare, feminină, senzuala oricând şi oriunde!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid spre independența financiară prin investiții inteligente: ce poți face cu banii după ce i-ai economisit
(P) Ghid spre independența financiară prin investiții inteligente: ce poți face cu banii după ce i-ai economisit

Obținerea independenței financiare este un obiectiv pe care mulți îl urmăresc, iar investițiile inteligente joacă un rol important în atingerea acestui scop.

(P) La Mița Biciclista Stabiliment Creativ anunță meniul evenimentelor din aprilie și deschide rooftop-ul din Piața Amzei
(P) La Mița Biciclista Stabiliment Creativ anunță meniul evenimentelor din aprilie și deschide rooftop-ul din Piața Amzei

La Mița Biciclista Stabiliment Creativ, anunță o lună aprilie plină de evenimente, colecții de rețete noi de signature cocktails, noi produse de patiserie și primele produse de cofetărie de autor.

 

(P) Puneți factorul spiritual mai presus de cel financiar - înmormântare accesibilă pentru orice buget
(P) Puneți factorul spiritual mai presus de cel financiar - înmormântare accesibilă pentru orice buget

Un deces în familie este o încercare grea pentru toți cei apropiați, atât din punct de vedere emoțional, cât și financiar, costurile de înmormântare putând să atingă ordinul zecilor de mii de lei.

 

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.