(P) Care sunt cele mai populare modele de brățări pentru femei?

promo

Brățările, încă din cele mai vechi timpuri, au fost un accesoriu foarte popular dar și elegant pentru femei, dar chiar și pentru bărbați.

Ne puteam uita doar la imaginile din templele antice sau la statuile de acum mii de ani și vom vedea că brățările erau acele accesorii cel mai des întâlnite ca și coroanele sau cerceii. Dacă la început realizarea lor nu era atât de rafinată, cu timpul brățările au început să fie adevărate capodopere de artă, iar astăzo sunt bijuterii atât prin prisma metalelor și pietrelor prețioase folosite, cât și datorită aspectului de o estetică cu totul și cu totul specială.

În ziua de azi brățările sunt foarte populare fiind purtate până când și de copii. Există brățări din toate materialele posibile, cu forme și modele foarte variate. Unele persoane folosesc acest tip de bijuterie ca o completare în ținua lor de zi, iar altele preferă să le poarte doar pentru ocazii speciale sau ocazii în care look-ul necesită o mai mare eleganță și în care, de exemplu, o bratara tennis AGSpoate fi o piesă de rezistență. Ar trebui să știi că o brățară feminină spune multe despre ea, despre personalitatea ei și despre preferințele ei pentru că este o parte importantă din stilul ei vestimentar.

Întrucât gustul aproape oricărei femei constă în varietate, în funcție de evenimentul la care participă, acestea au posibilitatea de a alege un model de brațară diferit pentru a se potrivi acelei situații sau eveniment.

Hai să vedem ce tipuri de brățări pentru femei există, pentru a găsi împreună un model ideal pentru fiecare gust dar mai ales în funcție de ocazie !

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Deci, ce tipuri și modele de brățări putem găsi in magazinele online?

După tipul materialului

Materialul este întotdeauna un punct de plecare important atunci când alegem o bijuterie, precum o brățară. Sunt femei care preferă aurul ce poate fi disponibil în diverse tipuri de culori, precum galben și roz, iar alte persoane preferă aurul alb care presupune un alt fel de aliaj. În cazul brățărilor disponibile în magazinele de specialitate, este ceva obișnuit să găsești și diferite combinații cu aceste materiale, lucru de care ar trebui să ții cont înainte de a alege o asemenea bijuterie, mai ales din punct de vedere al bugetului alocat.

Este foarte important să ne informăm bine despre ce tip de material preferă persoana respectiva, deoarece, în funcție de restul bijuteriilor pe care le poartă de obicei (ex:  inele sau cercei) vom putea găsi o combinație mai apropiată de ceea c-i place deja să poarte. Dacă brățara este pentru o ocazie specială, precum o nuntă, poți conta pe o combinație mai specială. Sunt atât de multe posibilități de unde poți alege!

După forma bratarii

Nu mai este niciun secret faptul că brățările sunt accesorii care nu pot lipsi din look-urile noastre, atât în viața de zi cu zi, cât și în cele mai speciale momente. De aceea există o mare diversitate de forme, pe care le putem adapta fiecărui moment, dar mai ales, fiecărei femei, în funcție de felul ei de a se îmbrăca și de modul ei de a se exprima prin haine și accesorii.

Pentru femeile care caută să exprime o notă mai modernă, pentru încheietura mâinii, există o varietate de brățări cu forme geometrice, precum cerc, dreptunghi, oval de diferite dimensiuni, sau cu mai multe lanțuri care formează o brățară mai groasă. Femeile moderne caută acel tip de brățară distractivă pe care să o poată combină cu ușurință în orice tip de look casual și poate chiar de seară. Nu mai este nici un secret faptul că pentru look-uri mai informale, poți include oricând o brățară mai veselă, chiar cu o mică tentă mai șic!

Brățările cu pietre prețioase și semiprețioase sunt de obicei unele dintre cele mai solicitate în rândul femeilor și nu numai. Ele sunt de obicei folosite la ocazii mai speciale, precum sărbători, nunți, gale și așa mai departe. La AGS găsești printre cele mai minunate brățări tenis cu diamante sau multe alte modele strălucitoare, cu pietre prețioase de diferite culori precum roz, albastru, violet cu diamante sau alte nestemate.

Brățările sunt accesorii care oferă o notă diferită în funcție de personalitate și ocazie, diferențiind fiecare femeie de restul, stabilindu-și propriul stil, fiind prezente la mâna ei în cele patru anotimpuri ale anului. Deși nu există reguli de bază pentru utilizarea fiecărei brățări, deoarece alegerea acesteia se va face întotdeauna în funcție de gustul persoanei, ar trebui să ținem cont de ținuta care va fi purtată, de momentul din zi și așa mai departe.

De exemplu, pentru cină sau întâlniri mai formale, varianta unei brățări delicate din aur cu pietre prețioase, de preferat diamante, este o opțiune care cu siguranță nu va fi greșită. Pe de altă parte, dacă ieși cu un grup de prieteni, într-un club de noapte, sau chiar la o nuntă, strălucirea formelor geometrice ale diamantelor, te pot face regina petrecerii. Într-o altă situație, pentru o ținută de zi, brățările cu pietre colorate și cele simple cu diamante mici vor fi perfecte pentru a le completa cu ținutele tale.

Dacă vrei să găsești brățară care se identifică cel mai mult cu tine, sau vrei să faci un cadou special, găsește cea mai bună selecție de brățări de damă la AGS Bijuterie. Aici vei găsi brățara ta de damă ideală pentru fiecare ocazie. Brățările sunt atent selectate, la fel că și restul bijuteriilor prezente. Vei avea certificat de garanție și un sfat de specialist în ceea ce privește alegerea lor. 

Așadar, identifică brățara care te caracterizează și fă o investiție prețioasă, pe termen lung !

 

Articol recomandat de sport.ro
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres
(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres

Viața modernă, activă și agitată pe care o trăim astăzi cu toții a venit la pachet nu numai cu multiple beneficii, ci și cu anumite situații ce contribuie la resimțirea unui stres permanent la nivelul întregului organism, atât somatic cât și psihic.

 

Recomandări
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

„(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de șeful Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința de Guvern de joi, 25 aprilie. 

Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă
Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă

Sorina Pintea, fostul ministru social-democrat al Sănătății, a fost condamnată, vineri, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată. Decizia instanței nu este definitivă.