(P) Locuitor în inima orașului

imobiliare

Activ, citadin, dependent de centrul orașului, însetat de localizarea ultracentrală, antreprenor, cu venituri peste medie.

Așa arată profilul clientului din universul Natrom, o companie de dezvoltare imobiliară care are la activ mai multe proiecte de locuințe deja finalizate, iar acum lucrează la un altul, iconic în portofoliu.

Alongside Unirii Fountains este numele de cod al noii reședințe a locatarului premium, care va aduce în inima Bucureștiului nouă comunitate de proprietari. Proiectul este dezvoltat deNatrom, o companie cu capital integral privat românesc, în parteneriat cu un mic grup de investitori privați.

„În prezent, dezvoltăm în paralel (cu Alongside Unirii Fountains – n. red.) alte două proiecte: unul de 98 de apartamente în Pipera și altul de tip boutique cu 19 apartamente în zona Calea Moșilor. Am construit în ultimii ani mai multe imobile“, spun reprezentanții Natrom.

Alegerea centrului Capitalei pentru un nou proiect rezidențial a ținut cont de cumulul a trei factori: localizare, infrastructură șimijloace de transport, pe lângăalții, precum accesulla instituții de învățământ și alte facilități. De altfel, majoritatea proiectelor dezvoltate până acum de Natrom se află în zone centrale și ultracentrale. În proiectul Alongside Unirii Fountains, învestiția bugetată inițial a fost depășită prin creșterile de prețuri din construcții din ultimul an, astfel că, în prezent, estimările arată că totalul va ajunge la circa 5,5 milioane de euro, excluzând costul terenului.

Citește și
imobiliare
(P) The Art of Real Estate – momentul T zero al unei lumi imobiliare mai bune

„Imobilul are 65 de apartamente, iar arhitectura este unică în zona ultracentrală, deoarece avem o volumetrie compusă din două unități, cu grădini private la primul nivel și terase private suspendate peste etajul al doilea al primei clădiri. Toate proiectele realizate de noi au în centru confortul și plăcerea de a veni acasă.“, declară reprezentantul Natrom, Nistor Bocăneală.

Atunci când are loc compartimentarea spațiului, dezvoltatorul este atent ca locatarul să se simtă confortabil și să aibă totul la îndemână, la fel de importantă fiind calitatea materialelor folosite. Apartamentele vin cu suprafețe care pornesc de la 47 de metri pătrați și ajung la 98 de metri pătrați, au terase care ajung și la 140 de metri pătrați, grădini private cu gazon și sistem automatizat de întreținere. Prețurile apartamentelor din Alongside Unirii Fountains încep de la 140.000 de euro și urcă până la 545.000 de euro, la care se adaugă prețul de 30.000 de euro al locului de parcare.

Construcția proiectului a fost gata la sfârșitul lui octombrie 2022, iar în prima parte a lunii decembrie are loc finalizarea spațiilor exterioare. Predarea apartamentelor pentru primii proprietari va avea loc în martie 2023.

„Este un imobil format din două structuri de beton, dar care, împreună, formeaza o volumetrie unică în zona ultracentrala a Capitalei. Un element special este fântâna arteziană din curtea imobilului, un element decorativ unic în peisajul urban din zona. De altfel, numele proiectului nostru a fost inspirat de două elemente: amplasarea imobilului la nici 300 de metri de fântânile de pe Bulevardul Unirii și fântâna arteziană proprie din curte“, adaugă dezvoltatorii.

Accesul în imobil este securizat 100% prin porți și uși automatizate, supraveghere video perimetrală, spații verzi cu sisteme automatizate de întreținere, sistem de degivrare pe terase și căile de acces, comunicare prin videointerfon cu vizitatorii. Sunt prevăzute sisteme de prevenire și stingere a incendiilor, sisteme de backup în caz de avarii și există cai de acces auto largi, cu două benzi de circulație în subsol. Delimitările perimetrale ale proprietății și între proprietăți sunt realizate cu gard din beton sau cărămidă pentru securitate și întimitate.

„Toate apartamentele sunt conectate individual la utilități, centralele termice de apartament sunt de ultima generație, cu acces la internet prin aplicația de mobil disponibila în toate sistemele de operare, încălzire în pardoseală controlată digital. În ceea ce privește materialele folosite la finisaje, plăcile ceramice, parchetul, ușile, obiectele și accesoriile sanitare și electrice sunt de la producători de top, importate din Italia și Germania. Spațiile vitrate foarte mari sunt închise cu ferestre termoizolante cu sticlă tripan, special proiectate pentru a asigura un grad de confort termic și fonic în toate anotimpurile.“

Mai mult, clădirea este gândită și în spiritul sustenabilității și al economisirii, având un grad ridicat de eficientă energetică, plecând de la fațada ventilată și spațiile comune luminoase și mergând până la iluminatul cu lămpi LED și sistemul automatizat de funcționare a acestuia.

Proiectul este cu atât mai valoros cu cât, din punct de vedere imobiliar, centrul Bucureștiului nu mai este foarte ofertant în loturi de teren potrivite dezvoltărilor rezi- dentiale medii sau mari. În plus, din punct de vedere tehnic, incertitudinea la nivel administrativ și îngreunarea procesului pentru obținerea de noi autorizații face ca, în viitorul apropiat, să fie din ce în ce mai puține dezvoltări noi. Peste toate acestea, scumpirea accelerată a utilităților și dificultatea în aprovizionarea cu materii prime duc la menținerea unui cost de construire ridicat.

„Urmărim în continuare evoluția tehnico-administrativă a orașului, dezvoltarea urbană și edilitară a acestuia și suntem încrezători că vom putea construi și în viitor imobile care să ne reprezinte valorile și să răspundă exigențelor cumpărătorilor“, spune Nistor Bocaneala, reprezentantul Natrom.

Compania se află în curs de finalizare a documentației pentru un nou proiect, de 300 de apartamente, în zona de nord a Bucureștiului, și lucrează de asemenea la alte două-trei proiecte medii și de tip boutique în zona centrală.

„Nevoia de a achiziționa o locuință va exista indiferent de vremuri. Mai sunt și alte motive de optimism, cum ar fi protejarea banilor lichizi, deoarece se știe că, impotriva inflației, investiția în active imobiliare este o mișcare bună. Un alt motiv de optimism este acela că, în această perioada, cumpărătorii, fiind mai selectivi, au de unde alege, iar aici avem un atu, deoarece produsul nostru este unul deosebit.“

Nu în ultimul rând, completează oficialii Natrom, dezvoltarea din ce în ce mai accelerata a pieței turismului de business sau tip city break este un imbold în plus pentru sectorul rezidențial, Bucureștiul fiind un oraș atractiv pentru turiști. Faptul că proiectul Alongside Unirii Fountains se află la doar 300 de metri distanță de Palatul Parlamentului nu poate să fie decât un avantaj.

Nistor Bocăneală, broker ownerul companiei imobiliare 195.ro care se ocupă în exclusivitate de vânzarea acestui ansamblu rezidențial, activează în imobiliare din 1995, lucrând în sistemul de reprezentare exclusivă a proprietarului din 2010.
Prin sistemul de lucru în reprezentare exclusivă, clienții beneficiază de confort și siguranță și nu experimentează stresul și necunoscutele tranzacției imobiliare. Bazează-te pe experiență ! 195Ro imobiliare din 1995!

Articol recomandat de sport.ro
Gigi Becali a bătut palma cu Dan Șucu și a obținut un profit de 100 de milioane de euro: "S-a ținut de cuvânt"
Gigi Becali a bătut palma cu Dan Șucu și a obținut un profit de 100 de milioane de euro: "S-a ținut de cuvânt"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
În imobiliare, BLACK FRIDAY continuă până pe 30 noiembrie
În imobiliare, BLACK FRIDAY continuă până pe 30 noiembrie

Cea mai importantă perioadă de readuceri a anului este prezentă și în domeniul imobiliar, în unele cazuri chiar până la finalul lunii noiembrie, conform unei selecții realizate pe Storia.ro.

(P) The Art of Real Estate – momentul T zero al unei lumi imobiliare mai bune
(P) The Art of Real Estate – momentul T zero al unei lumi imobiliare mai bune

Imopedia.ro și Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) au organizat, în 2022, ceea ce va deveni evenimentul de referință din industria imobiliară: The Art of Real Estate.

Raport Storia.ro: Chiriile au continuat să crească în luna octombrie. Orașele cu cele mai mari aprecieri
Raport Storia.ro: Chiriile au continuat să crească în luna octombrie. Orașele cu cele mai mari aprecieri

Storia.ro, platforma de imobiliare cu cele mai multe anunțuri din piață, a analizat evoluția chiriilor în luna octombrie și în ultimul an pentru Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Sibiu, Timișoara, Oradea și Craiova.  

Vile aristocratice și case ale unor intelectuali de seamă din România, scoase la vânzare pe site-ul de imobiliare Storia.ro
Vile aristocratice și case ale unor intelectuali de seamă din România, scoase la vânzare pe site-ul de imobiliare Storia.ro

Purtând amprenta familiilor care le-au edificat, casele personalităților care au jucat un rol important în viața societății românești de altădată constituie o ofertă aparte pe piața imobiliară.

Vânzările de locuințe au scăzut în ultima vreme, dar nu și prețul caselor. Dezvoltatorii fac oferte la târgurile imobiliare
Vânzările de locuințe au scăzut în ultima vreme, dar nu și prețul caselor. Dezvoltatorii fac oferte la târgurile imobiliare

S-a deschis primul mare târg imobiliar, de după pandemie, într-o perioadă delicată și pentru acest domeniu. Vânzările de locuințe au scăzut în ultima vreme, nu și prețul caselor.

Recomandări
Cod portocaliu și galben de viscol şi vânt în mai multe zone din țară. Care sunt județele afectate de vreme rea. HARTĂ
Cod portocaliu și galben de viscol şi vânt în mai multe zone din țară. Care sunt județele afectate de vreme rea. HARTĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi dimineață, o avertizare Cod portocaliu de vânt puternic, valabilă până joi seară, și două avertizări Cod galben de viscol şi vânt puternic, valabile până vineri dimineață.

Misterul care înconjoară prăbușirea avionului Azerbaijan Airlines. Imagini de la bord surprinse înainte de tragedie
Misterul care înconjoară prăbușirea avionului Azerbaijan Airlines. Imagini de la bord surprinse înainte de tragedie

Continuă ancheta în cazul tragediei aviatice din Kazahstan. Autoritățile au găsit cutia neagră a aparatului de zbor, cu ultimele convorbiri din cabina de pilotaj.

România la finalul lui 2024: Perspectivă negativă și riscul de a deveni nerecomandată pentru investiții
România la finalul lui 2024: Perspectivă negativă și riscul de a deveni nerecomandată pentru investiții

România încheie anul 2024 cu perspectivă negativă şi riscă să alunece înspre statutul de ţară nerecomandată pentru investiţii.