(P) Cum expediem corect colete în 2020 spre Germania și alte țări din UE?

(P) Cum expediem corect colete in 2020 spre Germania și alte țări din UE?
Romfour

Serviciul de transport colete a devenit unul dintre cele mai accesate servicii în țara noastră datorită faptului că tot mai mulți români pleacă în străinătate, dar și datorită business-urilor.

 

Transportul de colete către o țară din Europa este destul de accesibil, iar una dintre țările din care românii trimit frecvent pachete este Germania.

Tocmai de aceea, tot mai multe companii de transport persoane, au inființat și un serviciu de transport colete Germania România, și nu numai.

Indiferent că dorești să trimiți pachete mai mici, plicuri sau colete mai mari către cei dragi de acasă, din România, serviciul de coletărie oferă opțiuni avantajoase pentru buzunarul oricui.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

De asemenea, în cazul în care călătorești în Germania și nu poți lua tot bagajul de care ai nevoie cu tine pe drum, atunci poți folosi serviciul de coletărie către Germania cu Romfour.

Bagajul tău va ajunge exact la adresa dorită, iar tu vei economisi atât bani, cât si efortul depus pentru a-l căra.

 

Care sunt avantajele trimiterii unui colet cu microbuzul?

 

Opțiunea de a trimite un colet în altă țară prin intermediul unui microbuz este una ieftină, rapidă și sigură.

Cel mai mare avantaj este acela că pachetul tău poate fi preluat de la adresa dorită și expediat tot la o adresă specificată de tine. În plus, prețul per kilogram este unul foarte accesibil.

Microbuzele care realizează coletărie către Germania cu Romfour sunt mașini noi, sigure și cu dotări moderne, iar compania garantează seriozitatea astfel încât pachetul tău să ajungă întreg la destinație. În plus, dacă vrei sa trimiți mobilă sau obiecte mai mari, oferta finală va fi una avantajoasă pentru tine.

 

Care sunt obligațiile tale înainte de a folosi un serviciu de transport colete Germania-România?

 

Înainte de a trimite un pachet, trebuie să fii foarte atent care sunt regulile impuse atât de companie, cât și de țara în care urmează să trimiți.

Fie că apelezi la transport colete Germania – România, fie către alte țări, sunt câteva aspecte general valabile:

-Livrarea medicamentelor, alcoolului, țigărilor sau a drogurilor este interzisă în orice condiție.

-Alimentele perisabile (în special produsele din carne) nu pot fi trimise prin colet.

-Este de la sine înteles și faptul că materialele explozibile, armamentul, muniția, gazele comprimate sau materialele ușor inflamabile nu pot fi nici ele trimise prin coletărie.

-Obiectele de artă, bijuteriile sau banii cash sunt interzise a fi trimise prin servicii de coletărie.

Fiecare companie are reguli în ceea ce privește cantitatea maximă a coletelor, dar și prețurile per kilogram sau în funcție de produsele pe care le expediezi. Însă majoritatea admit un colet de maxim 30 de kilograme.

Un alt aspect foarte important de care trebuie să ții cont este împachetarea corectă, în funcție de conținut.

Iată ce materiale ar trebui să folosești pentru a ambala corespunzător pachetele: materiale antișoc, materiale izolante sau carton. Iar pentru o siguranță mai mare a articolelor, poți folosi una dintre următoarele tehnici de împachetare:
-Compartimentarea cutiei
-Cutie în cutie
-Materiale în plus adăugate în cutie

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor

Câștigătorii record ai Ligii Campionilor În fiecare turneu se stabilesc recorduri. Dar care cluburi au reușit să câștige cele mai multe titluri ale Ligii Campionilor?

(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească
(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească

Cum sărbătorile Pascale se apropie, acum este momentul potrivit să vă gândiți, să căutați și să alegeți rețetele potrivite pentru masa din familie.

(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online
(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online

În era digitală, în care timpul este prețios și confortul este la îndemână, cumpărarea de flori online a devenit o modalitate populară și practică de a încânta persoanele dragi sau de a decora propria locuință.

Recomandări
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia

Ucraina știe exact unde să lovească Rusia pentru a-i crea mari probleme. Kievul folosește o tactică în urma căreia țara lui Vladimir Putin are mult de suferit.

Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs
Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs

Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupat de un titular.

Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă
Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă

Autoritățile din Prahova au prezentat, marți seară, concluziile cercetărilor făcute în cazul surpării de teren din orașul Slănic, care a dus la evacuarea a peste 40 de oameni.