(P) Clinica GSM schimbă felul în care suntem obișnuiți să ne reparăm gadget-urile

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
Clinica GSM

Pe cât de mult ne place să ne conectăm cu natură, viața modernă ne învață în fiecare zi, din ce în ce mai puternic, o lecție clară: tabletele, telefoanele, și toate produsele GSM nu mai sunt o opțiune.

Ai nevoie de gadget-uri funcționale ca să te conectezi cu cei dragi, să lucrezi și să vezi ce se mai întâmplă în lume.

Deși încă ne mai adaptăm la această schimbare tehnologică, un lucru e clar: dacă rămâi fără telefon, s-ar putea ca viață ta să se schimbe drastic pe neașteptate. Lucrurile minore pe care le “luai de bune” până acum devin imposibile, cum ar fi să dai un telefon sau să asculți niște muzică. În astfel de momente de cumpănă, service-urile GSM sunt salvatorii la care ne gândim mai rar, și poate nimeni nu face o treaba mai bună decât Clinica GSM. Dar ce se poate întâmpla ca să ai nevoie de un “tratament” pentru gadget-ul tău?

Riscurile La Care Este Expus Dispozitivul Tău

 

Riscurile la care device-ul tău se expune zilnic sunt multiple. Poate îți dai și tu seama de câteva: dacă îți scapi telefonul de multe ori, componentele din el o să se strice mai repede. Dacă sticla protectoare se sparge, trebuie înlocuită.

Dar problema poate fi mult mai mare decât atât, pentru că orice device are două părți: hardware (componentele) și software (aplicațiile și sistemul de operare). Și există riscuri pentru aceste părți de care nici nu-ți dai seama. Spre exemplu, Xhelper este un virus apărut recent care o să-ți bombardeze telefonul cu reclame de tip pop-up atunci când încerci să-l folosești. În plus, are mecanisme prin care se ascunde în aplicațiile de sistem ale telefonului tău, deci e aproape imposibil să scapi de el. Și dacă îți resetezi telefonul la setările din fabrică, Xhelper se va instala pur și simplu înapoi pe telefon din aplicațiile de baza. Doar un specialist poate să-ți salveze device-ul de o problema așa pregnantă. Și cea mai importantă parte? Xhelper e doar un exemplu, genul asta de programe periculoase sunt peste tot pe internet.

Adaugă la aceste riscuri toate problemele de hardware, sau nevoia de decodare dintr-o rețea, și o să înțelegi cât de importantă e o Clinică pentru gadget-urile tale.

Cu Ce Te Ajută Clinica GSM?

 

 

 

În primul rând, ai parte de servicii calitative de service GSM. Chit că ai o problema de hardware, sau de software, poți să te încrezi în abilitățile experților Clinicii GSM. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, pentru că beneficiile colaborării cu ei vorbesc de la sine. Clinica GSM oferă garanție pe viață pentru toate lucrările.

 

Dar serviciile lor merg mult mai departe decât atât. Dacă până acum eram obișnuiți să luăm la pas străzile până dăm de primul service, Clinica GSM ne scapă de un drum. Toate reparațiile lor au transport gratuit, și la primire și la predare. Da, asta înseamnă că oriunde te afli în țară, poți pur și simplu să-i contactezi, să completezi un formular scurt, și să le trimiți device-ul cu probleme. Ei se ocupă de restul, gratuit, dus-întors. Dacă vrei să-ți revendici garanția, și atunci ai parte de transport gratuit.

Lumea apelează cu încredere deja la Clinica GSM, și pentru garanție, și pentru transportul gratuit, dar mai ales pentru promisiunea satisfacției 100%. Dacă nu ești mulțumit cu serviciul primit, poți oricând să-ți ceri banii înapoi. Nu te mai îngrijora de probleme ca și Xhelper și apelează la doctorul telefonului tău oricând ai nevoie, pe clinicagsm.ro.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!