(P) Coșurile de fum Hoch te pregătesc să faci pasul spre următorul nivel al performanței

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) Coșurile de fum Hoch te pregătesc să faci pasul spre următorul nivel al performanței

Un coș de fum profesional este elementul cel mai important din cadrul unei construcții termice.

De-a lungul anilor, tehnologia de fabricare a evoluat, iar coșurile de fum ceramice din beton au devenit cele mai utilizate sisteme de evacuare a gazelor arse și a fumului din șeminee, centrale (cu sau fără gazeificare), termoșeminee, sobe sau centrale, indiferent de combustibilul folosit: lemne, peleți, cărbuni sau gaz, înlocuind tradiționalul coș din cărămidă. Șamota de calitate din care este fabricat canalul interior al hornului, precum și construcția facilă a kit-ului de evacuare, sunt doar unele dintre avantajele esențiale ale acestui cos de fum ceramic de calitate superioară.

Profesioniștii de la PEFOC fac parte dintre puținele firme cu adevărat specializate în soluții termice de încălzire alternativă din România și în servicii profesionale de montaj cos de fum brasov. Aceștia sunt distribuitori direcți ai produselor marcate cu pecetea calității superioare nemțești și experiența de peste 300 de ani, valori care fac parte din însăși chintesența brand-ului de renume mondial, HOCH!

HOCH este un producător de sisteme de fum germane moderne, ușor de montat, formate din elemente modulare prefabricate: mantale din beton la exterior și tubulatură ceramică la interior, cu izolație și caracterizate printr-o precizie ridicată a manoperei și o calitate excelentă a componentelor utilizate. Aceste hornuri pot fi amplasate atât pe interiorul casei, cât și la exterior. Datorită optimizării procesului de fabricație și a experienței vaste, clienți se vor bucura de unele dintre cele mai bune soluții din gama de sisteme de coșuri, menținând în același timp prețuri competitive și garanție de 30 de ani pentru fiecare produs în parte.

Cu siguranță, un sistem complet de coș de fum ceramic zidit nu va fi cea mai ieftină variantă din punct de vedere al prețului de achiziție, dar cu timpul, vei putea sesiza că investiția va fi amortizată complet, datorită parametrilor superiori de performanță, cumulată cu rezistența îndelungată la factorii externi. Cel puțin, în mâna unor profesioniști cu experiență, procesul montării unei astfel de soluții complete de evacuare, nu presupune o complexitate extrem de ridicată, datorită sistemului modular de asamblare. În acest sens, dacă preferi totuși suport de specialitate și te afli în căutarea unor servicii profesionale de montaj cos fum constanta sau oriunde în alt loc din țară, apelează cu încredere la meșterii autorizați PEFOC.

Pe lângă gama largă de produse, dedicată soluțiilor alternative de încălzire, echipa cu sediul central la Sibiu și prin partenerii de încredere, răspândiți pe întreg teritoriul țării, oferă servicii profesioniste de construcție a unui coș de fum ceramic izolat, zidit în mantale de beton. În acest mod, vei beneficia de montaj profesional al hornurilor rezistente și durabile în timp, oriunde în România, prin echipe de meseriași calificați și cu experiență dovedită în domeniu, la prețuri mereu corecte.

Așadar, când vine vorba despre integritatea familiei tale, siguranța căminului tău sau a afacerii tale, nu te lăsa amăgit de promisiunea sintagmei “ieftin și bun” și treci de partea celor care aleg să facă un efort financiar înțelept. Doar în acest fel, vei putea să te feliciți că ai reușit să obții echilibrul perfect dintre calitatea garantată, eficiența superioară și cel mai bun preț posibil de pe piață - un raport bifat cu succes de produsele nemțești, HOCH.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!