(P) Cauți o blană de nurcă gri? Alege serviciile de personalizare bespoke și made to measure

Ultima actualizare: 22-06-2022 13:14
blana

Hainele de blană reprezintă o investiție serioasă în garderoba oricărei femei. Direct proporțională cu prețul, însă, este și durata de purtare a acestui tip de articol vestimentar.

De exemplu, o haină de blană naturală de nurcă poate rezista și până la 30 de ani de întrebuințare, cu mici restilizări.

Cauți o blana de nurca gri, dar nu ai găsit piesa care să te mulțumească 100%? Există soluții! Specialiștii în design vestimentar îți recomandă să optezi pentru serviciile de personalizare bespoke și made to measure. Iată!

Haina de blană bespoke: după 1 sau 2 probe ai haina mult visată, concepută de la zero special pentru tine

Hainele de blană bespoke sunt produse concepute în acord cu dorința clientei, după o fotografie sau o explicație detaliată a modelelor dorite. Ele se realizează „la comandă” și se personalizează până în cel mai mic detaliu, respectându-se – bineînțeles – proporțiile și dimensiunile corpului clientei. Acest serviciu este pus la dispoziție de cele mai mari case de blănuri din România. Dacă nu găsești în oferta de produse puse la comercializare modelul ideal pentru tine, poți opta pentru haina de blană bespoke, unde nu există loc de compromis. Cu alte cuvinte, dacă ai în minte un anumit model de haină de blană pe care nu îl găsești în comerț, nu dispera. Nu lua o decizie de achiziție impulsivă, pentru că există soluții de personalizare ce îți pot aduce mulțumirea pe care o căutai. Hainele se realizează în atelierul casei de blănuri, de către experți în domeniu, care țin cont de tipologia siluetei tale actuale și îți pot adresa recomandări avizate.

Haina de blană made to measure: personalizează un model existent

Haina de blană made to measure se realizează pe măsura clientului, personalizând un model deja existent în oferta de produse. Clienta poate opta pentru un material diferit, o altă culoare, formă a mânecilor sau a gulerului, pentru adăugarea de căptușeală sau a unui sistem diferit de închidere, precum și pentru personalizarea oricărui alt element. Acest serviciu este extrem de popular, oferindu-le clientelor șansa de a îmbrăca haine adecvate siluetei lor, fără a fi nevoie să facă vreun compromis. Este cea mai simplă modalitate de a găsi haina de blană perfectă, fără să apelezi la serviciul bespoke și fără a prelungi procesul de căutare. Dacă, de exemplu, ți-a rămas la inimă o blană de nurcă, dar culoarea acesteia nu se potrivește stilului tău vestimentar, poți oricând alege o altă culoare.

Casa de Blănuri MG îți pune la dispoziție aceste două servicii de personalizare premium

La Casa de Blanuri MG, renumitul magazin de lux din România, poți beneficia de cele două servicii de personalizare, în cele mai avantajoase condiții. Experții identifică tipologia siluetei tale și îți oferă cele mai bune soluții, pentru a te bucura de un rezultat ireproșabil.

Îți dorești o haină de blană bespoke sau o haină de blană made to measure? Accesează Blana.ro și vezi toate informațiile care te interesează. După una sau două probe, vei reuși să te bucuri de haina de blană a visurilor tale, fără să faci niciun compromis. Da, merită!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO