Unvinpezi.ro sărbătorește 10 ani de la lansare cu 10 zile de reduceri, transport gratuit, vinuri premium și abonamente

un vin pe zi
StirilePROTV

Unvinpezi.ro, magazinul online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România, lansat în 2012, împlinește luna aceasta 10 ani de la lansare.

Platforma dedicată iubitorilor de vinuri bune are un concept unic: vinde doar vinuri premium atent selectate de o echipă de 16 experți, la cel mai bun preț din online, în cantitate limitată.

Timp de 10 zile, în perioada 21-30 iunie, utilizatorii beneficiază de 10% reducere și transport gratuit la toate produsele de pe site și, în plus, fiecare comandă le aduce o șansă de a câștiga unul dintre cele 20 de premii oferite prin tragere la sorți:
● 10 pachete a câte 10 sticle de vin premium: Luscan – 1.000 de Chipuri, Navicella Orange – Crama Jelna, Abstrac Roşu – Crama Trantu, Grand Vin Merlot – Crama Alira, Soare Roze – Vinarte, Imperfect Roze – Crama Rasova, Sauvignon Blanc Premium – Villa Vinea, Epiphanie – Vin Viticola, Via Marchizului Pinot Noir – Vitis Metamorfosis, Maestoso Merlot Barrique – Crama Dorului;
● 10 abonamente valabile timp de 10 luni în Clubul Unvinpezi.ro lansat în 2017, una dintre cele mai mari comunități de iubitori de vinuri din România și singura care oferă o serie de avantaje exclusiviste, printre care garanția celui mai mic preț online, servicii premium și livrarea gratuită oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii.

În luna aprilie 2022, site-ul Unvinpezi.ro a fost relansat, aducând sub aceeași umbrelă trei site-uri de e-commerce cu vinuri de calitate: Unvinpezi.ro, Club.unvinpezi.ro și Vinometru.ro. Noua platformă aduce o experiență de navigare îmbunătățită pentru utilizatori și mai multe oferte atractive pentru iubitorii de vinuri bune:
Oferta zilei Unvinpezi.ro si Vinometru.ro - vinuri premium la cele mai bune prețuri online, valabile doar 24 de ore
● Oferte speciale la alte etichete alese cu grijă de specialiști
● Recomandările celor 16 experți colaboratori ai site-ului care testează vinurile din ofertă
Clubul Unvinpezi.ro unde ai garantat 10% discount la orice comandă, livrare gratuită și multe alte beneficii.

În fiecare an, Unvinpezi.ro trimite la degustare către colaboratorii pasionați de vin peste 500 de etichete și listează apoi pe site doar vinurile care trec de filtrul acestora. Vorbim de oenologi, bloggeri, pasionați, toți cu experiența vastă în înțelegerea vinului, a sutelor de stiluri și tehnici de vinificare, a terroir-urilor, a soiurilor, a aromelor. Din 2012 au fost recenzate peste 3.000 de etichete diferite, de la 60 de parteneri.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Pe 21 iunie, în ziua aniversării, utilizatorii pot comanda pe www.unvinpezi.ro vinul Belstar Prosecco Brut de la Crama Bisol la cel mai bun preț din online-ul românesc - un spumant fin şi elegant, într-o frumoasă culoare de galben cu irizaţii verzui, care aduce în prim plan arome florale şi fructate. O alegere inspirată indiferent de moment.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
De ce simți nevoia să fumezi după ce bei alcool. Explicația științifică
De ce simți nevoia să fumezi după ce bei alcool. Explicația științifică

Mulți oameni simt nevoia să fumeze imediat ce consumă o băutură alcoolică. Oamenii de știință au și o explicație pentru asta.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.