(P) Cadouri de Paște pentru companii

cadouri
StirilePROTV

Doar ce ne-am despărțit de sărbătorile de iarnă și iată că ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile pascale. Și ca de obicei îți dorești să îți surprinzi angajații și colaboratorii cu cele mai plăcute cadouri.

De cele mai multe ori, imaginația ne poartă către cadouri tradiționale, însă nu este exclus să oferi daruri moderne, chiar de lux. Firmele specializate în comercializarea produselor care pot fi dăruite cu ocazia sărbătorilor au început să scoată pe piață coșuri cu diverse produse, de la unele simple până la unele complexe, coșuri care pot satisface gusturile celor mai pretențioși colaboratori. Produsele selecționate pentru aceste coșuri sunt de foarte bună calitate, se respectă în permanență perioadele de valabilitate a produselor și sunt ambalate cu o foarte mare atenție la detalii pentru a impresiona de la prima vedere. Produsele care se regăsesc în gama de cadouri oferite de companii cu ocazia sărbătorilor pascale sunt niște produse exclusiviste, care nu se regăsesc în magazinele de tip supermarket sau magazine de cartier.

Care sunt cadourile preferate pentru companii?

 

Atunci când ai o mulțime de colaboratori, firește că dorești să îi surprinzi cu ocazia sărbătorilor, așa că vei alege niște cadouri de Paște pentru companii, care să reprezinte activitatea voastră, colaborarea dintre voi, însă și să fie reprezentative sărbătorilor pascale. Piața este extrem de ofertantă și poți alege dintr-o multitudine de produse și variante. Cele mai des întâlnite cadouri de Paște pentru companii sunt coșurile cu produse. Fie că mergi pe produse tradiționale sau pe produse internaționale, alege întotdeauna calitatea în detrimentul cantității. Poți să alegi dintre variantele disponibile pe piață, de la cele simple cu 3-4 produse, până la cele cu 12-15 produse.

În aceste coșuri se găsesc în primul rând dulciuri. Acestea, fie sub formă de ciocolată, praline, turtă dulce, biscuiți sau tradiționalul cozonac, nu dezamăgesc niciodată. Dacă aceste produse sunt meșteșugite de artizani români, cu atât mai mult impresionezi prin alegerea acestui tip de cadou. Un alt produs de nelipsit din coșul de Paște este vinul. Fie că alegi un vin alb sau un vin roșu, este foarte important ca acesta să fie natural și de calitate, de preferat obținut din podgorii renumite pentru vinul pe care îl oferă. Poți, de asemenea, să acorzi importanță anului în care acesta a fost produs, mai ales dacă îl dăruiești unui pasionat al vinului. Poți chiar să alegi un vin spumant sau o șampanie, care poate fi savurată în seara de sărbătoare. Pe lângă acestea poți adăuga o cafea, care nu doar că este preferată de foarte multă lume, dar este și un cadou inedit și poate fi savurat lângă dulciurile din pachet.

Poți, de asemenea, să adaugi obiecte de genul lumânărilor parfumate sau figurinelor cu motive de Paște, sau alte sărbători, dacă este cazul. Fie că vorbim de cadouri destinate doamnelor, domnișoarelor și, de ce nu, domnilor, foarte bine pot face parte din aceste coșuri și produsele de îngrijire personală. De la diferite creme sau seruri, în game neutre, potrivite tuturor tipurilor de ten sau vârstă, acestea sunt o surpriză plăcută care se regăsește în aceste coșuri. Și piesa finala, care va defini acest cadou, este însuși coșul sau cutia în care este ambalat cadoul. Acesta trebuie să impresioneze prin design, să fie frumos ambalat și decorat astfel încât produsele care se află în el să fie în siguranță și să nu se deterioreze în timpul transportului. Aceste coșuri sau pachete sunt considerate a fi cele mai potrivite cadouri pentru companii, astfel încât poți să satisfaci o gamă largă de persoane, fără să dai greș cu produsele alese, iar acestea sunt potrivite atât pentru colaboratori cât și pentru angajații tai. Produsele alese pentru realizarea acestor coșuri sunt produse pe care nu le regăsești pe rafturile supermarket-urilor, însă raportul calitate preț este unul convenabil și satisfăcător. Vorbim de niște produse fine, rafinate și chiar prețioase.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Ce alte cadouri sunt potrivite pentru colaboratorii tăi cu ocazia sărbătorilor pascale?

 

Pe lângă coșurile cu produse de cadou pentru Paște, îți pot atrage atenția și alte tipuri de cadouri, cum ar fi produse de birotică, gadget-uri sau vouchere. Printre cele mai alese produse de birotică se numără gențile pentru birou, mapele de piele, huse pentru laptop sau tabletă. Acestea sunt potrivite pentru a fi dăruite ca și cadou, deoarece sunt considerate produse de lux, cu atât mai mult dacă sunt fabricate din piele naturală. Gadget-urile cu care poți să impresionezi într-o corporație sunt în primul rând cele folositoare în munca de birou. Acestea pot fi lămpi inteligente, baterii externe de mare putere, încărcătoare wireless pentru telefon sau tabletă. Când vorbim de vouchere deja ne ducem spre o zonă mult mai de lux, probabil vei alege această variantă pentru colaboratorii speciali, pentru cei cu care lucrezi mai mult timp. Poți alege vouchere pentru diferite produse pentru birou, vouchere de călătorie sau vouchere pentru anumite obiecte personale pe care nu ai avea cum să le achiziționezi deoarece alegerea lor este influențată de gusturile personale ale fiecăruia.

Cu ce alte ocazii poți să mai dăruiești coșurile cu produse?

 

Coșurile cu produse nu sunt potrivite pentru a fi dăruite doar de Paște sau de Crăciun. Acestea se pot dărui și cu alte ocazii, cum ar fi 8 martie sau diferite motive de a celebra intern în compania ta, cum ar fi lansarea unui produs nou sau dezvoltarea într-o direcție pe care o urmăreai de mult timp. În aceste coșuri se pot folosi aceleași produse, plus unele specifice. De exemplu, pentru 8 martie, deoarece este o sărbătoare dedicată femeilor și se merge preponderent pe produse pentru doamne și domnișoare, aceste coșuri sau cutii pot conține o floare sau produse de îngrijire, chiar și parfumuri. Dulciurile pot fi unele rafinate, comparativ cu cele de Paște sau Crăciun când se preferă cele tradiționale. Astfel că poți regăsi deserturi de lux, cum ar fi macarons, sau ciocolată dintre cele mai fine sortimente. Dacă celebrezi ceva intern și te hotărăști să dăruiești cadouri colaboratorilor tăi, atunci poți adăuga pe lângă produsele care se regăsesc în coșuri și un produs al companiei tale, chiar reprezentativ pentru motivul sărbătorii.

Articol recomandat de sport.ro
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Află cum să transformi cititul în aventura preferată a copilului tău
(P) Află cum să transformi cititul în aventura preferată a copilului tău

Dezvoltarea abilităților de citire de la o vârstă fragedă este crucială pentru succesul educațional și personal al unui copil.

(P) Cum poți înființa o firmă fără să mergi la Registrul Comerțului
(P) Cum poți înființa o firmă fără să mergi la Registrul Comerțului

Legislația permite la acest moment să îți înființezi firma fără să fie necesară prezența ta la Registrul Comerțului sau la notar, însă vei avea nevoie de semnătură electronică.

 

(P) Clinica Dr. Lupu: Dedicație și tratamente personalizate pentru rezultate excepționale
(P) Clinica Dr. Lupu: Dedicație și tratamente personalizate pentru rezultate excepționale

Când îți cauți un dentist, vrei mai mult decât un tratament de rutină, îți dorești un partener de încredere care să înțeleagă nevoile tale specifice și să îți ofere soluții personalizate care să ducă la rezultate excepționale nu-i aşa?

Recomandări
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”

Primarul general Nicușor Dan nu a mai avut răbdare să stea până la finalul negocierilor PSD-PNL în seara zilei de luni, în care Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au decis soarta candidatului Cătălin Cîrstoiu, așa că s-a jucat cu copiii și ... s-a culcat.

Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin
Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin

"Ce se va întâmpla pe termen lung cu Rusia?" este marea întrebarea pe care foarte multă lume și-o pune, mai ales că nici măcar "Țarul de la Kremlin", Vladimir Putin, nu poate scăpa de moarte.

Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”
Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va negocia cu acesta pentru retragerea din cursa electorală.