(P) Cadouri de Moș Nicolae: Idei de jucării pentru copii

cadouri
StirilePROTV

Sezonul sărbătorilor este deseori perioada preferată a copiilor – dar și a adulților.

Atmosfera caldă și plină de viață în care zumzăitul de la mesele petrecute în familie și întâlnirile cu prietenii și apropiații sunt completate de bună voie, armonie și multe cadouri.

Iarna aduce în sufletele copiilor un anotimp de basm. Zăpada se așterne peste gospodării, părinții reușesc să petreacă mai mult timp pe acasă, alături de cei mici, iar copiii îi așteaptă nerăbdători pe Moș Nicolae și Moș Crăciun. O dată cu sosirea iernii, Moș Nicolae este primul care îi vizitează pe cei mici. Deși legenda spune că Moșul aduce daruri doar copiilor cuminți, în fiecare an, bătrânelul cu barbă deasă și suflet mărinimos, face tot posibilul ca fiecare copil să primească câte ceva.

În seara de 5 decembrie, cei mai mici își curăță și își așează ghetuțele frumos în fața unui șemineu sau lângă ușă, pregătindu-se temeinic pentru a-l întâmpina pe Moș Nicolae. Ei se pregătesc foarte serios pentru sosirea acestuia, își aliniază toți pantofiorii și ghetuțele în speranța unui dar mai consistent și îl așteaptă nerăbdători pe mult prea vestitul Moș. Însă, spre deosebire de Moș Crăciun, care se mai lasă prins de bunătatea fursecurilor cu lapte pregătite de micii curioși, Moș Nicolae nu se lasă niciodată văzut, fiindcă are grijă să păstreze misterul încă viu și reușește în fiecare an să își pregătească din timp cadourile pentru luna Decembrie.

Așteptarea lui Moș Nicolae marchează copiii în mod plăcut. Îi face să fie mai veseli și poate mai cuminți decât de obicei, fiindcă își doresc să fie recompensați cu cele mai sofisticate cadouri în ghetuțele lor. Pe lângă dulciuri și fructe, cei mai mulți prichindei se bucură la descoperirea jucăriilor care își fac lor în pantofiorii lor cu grijă aliniați lângă ușă.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Tocmai de aceea, noi îl ajutăm pe Moș Nicolae să găsească cele mai potrivite jucării pentru copilul tău. Kidino.ro este magazinul online unde poate găsi o mulțime de jucării apreciate de micii critici. Dacă îți dorești să petreci mai mult timp alături de micuțul tău, am pregătit pentru tine cele mai simpatice idei de jucarii copii la care nici măcar Moș Nicolae nu poate să reziste.

Covor de Joacă cu Sunete și Activități Interactive

 

Copiii de toate vârstele se exprimă prin muzică. Le place să danseze și să simtă ritmul muzicii, motiv pentru care un covoraș muzical poate fi o jucărie excelentă pentru juniorii de toate vârstele, fiind ideal pentru a petrece timp în familie. Alcătuit din 9 cifre de la 1 până la 9, va fi modalitatea cea mai simplă pentru ca micuțul tău să învețe să numere în timp ce se distrează.

Ajută, de asemenea la dezvoltarea abilităților motorii pe măsură ce copilul tău pășește și dansează pe covoraș. Cele nouă cercuri mari numerotate licăresc într-o iluminare vibrantă pentru a instrui pașii corespunzători care însoțesc fiecare ritm. Funcția de redare a acestui covor îl va încuraja și pe copilul tău să fie creativ în crearea propriei sale muzici.

Joc Montessori de Îndemanare cu bile colorate

 

Îi poți oricând stimula celui mic imaginația, coordonarea mână-ochi, creativitatea și chiar concentrarea și manipularea obiectelor cu ajutorul unui joc Montessori din lemn.

Lasă-ți copilul să se familiarizeze cu texturile, formele și culorile pieselor din cutie. Jocul include 9 planșe din care cei mici pot învăța să construiască și să așeze bilele în format 3D. Cel mic poate să unească, să le sorteze sau să le colecteze după cum preferă și pot crea mozaicuri minunate, iar la final pot strânge bilele cu ajutorul bețișoarelor, iar în acest fel își consolidează și dexteritatea, nu doar imaginația. Întâi cu ajutorul tău și apoi pe cont propriu, copilul tău își va stimula percepțiile prin activități simple și distractive.

Placă din Lemn Puzzle 4 în 1

 

A petrece timpul cu cel mic poate fi distractiv atunci când alegi jocurile potrivite, dar ce ar fi să faci din activitățile pe care le aveți împreună, momente interactive, dar și educaționale? O jucărie preferată atât de educatori, cât și de părinți, puzzle-urile aduc bucurie oricărui copil.

Învață-l pe cel mic să distingă formele, să recunoască cifrele, dar și culorile cu ajutorului unui puzzle din lemn ce cuprinde mai multe tipuri de piese. O mulțime de forme asamblate și reasamblate pentru a forma altele mai noi! Piesele tangram sunt vedetele acestui joc, iar în ciuda simplității lor aparente, puzzle-urile sunt un instrument fantastic de învățare pentru copii.

La fel ca blocurile de construcție, piesele tangram îi pot învăța pe copii despre relațiile spațiale. Îi ajută să învețe termeni geometrici și să dezvolte abilități mai puternice de rezolvare a problemelor. Cine știe, pe termen lung, s-ar putea chiar să îi ajute pe copii să obțină performanțe mai bune la testele aritmetice de bază.

Set Cuburi Moi Multifuncționale din Silicon

 

Blocurile din silicon sunt un mod educativ, dar și distractiv prin care copilul tău să își îmbunătățească abilitățile motorii. Și micuțul tău poate descoperi bucuria de a construi cu ajutorul unui set de cuburi moi din silicon!

Setul include opt cuburi colorate, iar fiecare față a cubului este pictată cu ceva diferit, așa că distracția este garantată! Cuburile pot fi folosite în construcția de diverse forme sau cel mic se poate juca cu ele individual, cuburile sunt compuse dintr-un material cauciucat și au imprimate diverse obiecte și numere de la 1 la 9.

Pentru copilașii mult prea mici, Moș Nicolae ar considera că jucăriile din pluș sunt o alegere mult mai potrivită. Iată câteva idei chiar și pentru mezinii familiei:


Jucărie din pluș – Snowball – The Secret Life of Pets


Jucăriile din pluș le oferă copiilor acel sens de familiaritate și liniște și îi ajută să coopereze cu diferite emoții pe care încă nu știu să le decodifice. Jucăria favorită din pluș a copilului tău îl ajută să se liniștească în momentele dificile. De asemenea, îi oferă încrederea că este suficient de puternic să se descurce în orice situație.

Un personaj din pluș, moale și plăcut la atingere va fi întotdeauna alegerea potrivită pentru un preșcolar. Drăgălaș, colorat și cu o figură prietenoasă, plușul TY din faimoasa serie The Secret Life of Pets este realizat din materiale moi și plăcute la atingere, fiind ideal pentru copiii mici.

Îngrijirea unui animal de pluș este extrem de utilă pentru a susține dorința naturală a celui mic de a se conecta cu ceilalți. În timpul jocului, copiii dezvoltă o puternică apreciere pentru relațiile cu ceilalți, întrucât sunt nevoiți să se gândească și la altcineva în afară de ei.

Mickey Mouse și Minnie Mouse - prietenii cei mai buni ai copilului tău

 

Cu siguranță din această listă de cadouri nu pot lipsi Mickey Mouse și Minnie Mouse! Fie că este fetiță sau băiețel, pe Kidino.ro îi găsești pe viitorii cei mai amuzanți și distractivi prieteni ai copilului tău.

Jucăriile ar trebui să corespundă nivelului de dezvoltare și vârstei unui copil. Ai grijă întotdeauna ca acestea să fie curate și să nu conțină materiale toxice sau inflamabile. Fiindcă intră zilnic în contact cu ele, orice jucărie pe care o alegi trebuie să fie sigură – fără colțuri ascuțite care l-ar putea răni și fără piese mici pe care ar putea să le înghită. Dacă ți-au plăcut sugestiile noastre, te invităm oricând să arunci o privire pe întreaga noastră ofertă.


Acest articol este realizat de AdSem.ro


 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres
(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres

Viața modernă, activă și agitată pe care o trăim astăzi cu toții a venit la pachet nu numai cu multiple beneficii, ci și cu anumite situații ce contribuie la resimțirea unui stres permanent la nivelul întregului organism, atât somatic cât și psihic.

 

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.