(P) 4 motive să investești într-un apartament sau o casă în 2021

investitii
P.R.

Visezi la stabilitate financiară în viitor? Cel mai bun mod de a-ți atinge obiectivul este să-ți cumperi un apartament sau o casă.

De ce îți dăm un asemenea sfat? Ei bine, făcând o astfel de investiție ai numai de câștigat. Valoarea apartamentelor sau caselor crește în timp. Adică ceea ce cumperi astăzi la un anumit preț, mâine poate avea o valoare mai mare. De aceea, cumpărarea unei case sau a unui apartament este o opțiune ideală care îți va oferi stabilitate și te va ajuta să-ți satisfaci nevoile de bază.

În prezent și datorită situației grele prin care trecem, este mai profitabil să investești în bunuri imobiliare decât să economisești bani într-o instituție financiară. Așadar, iată 4 motive pentru care merită să investești într-un apartament sau o casă.

1. Mai bine proprietar decât chiriaș

 


Devenind proprietarul unui apartament sau al unei case, ai automat putere asupra bunului tangibil dobândit. Este mult mai bine să cumperi un imobil pe care îl poți numi „casa mea” decât să plătești lunar chirie pentru el.

Sentimentul că deții o casă a ta în care ești liber să faci ce vrei, nu se compară cu niciun altul. Din acest motiv, dacă nu-ți poți cumpăra apartamentul sau casa cu bani cash, merită să faci credit la bancă.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Un alt beneficiu al deținerii unui imobil este sentimentul de împlinire pe care îl generează. Suntem singuri că dintotdeauna ți-ai dorit să ai propria casă și că ai simțit că ea te va împlini.
Însă, făcând o astfel de investiție, nu vei fi doar împlinit pe plan personal, vei avea parte și de stabilitate financiară.


2. Nu trebuie să te muți mereu în altă parte

 


Știm bine că termenul mediu de închiriere a unui imobil este în general de 1 an. Acest lucru înseamnă că an de an va trebui să:
• cauți un alt apartament,
• plătești chirie în avans pentru prima lună,
• închiriezi o mașină mare cu care să-ți muți lucrurile la noul apartament,
• cari lucrurile dintr-un loc în altul,
• te adaptezi la un nou stil de viață,
• la noile trasee către serviciu,
• la noua zonă în care vei locui etc.
Când cumperi o casă sau un apartament, totul se schimbă. Acei bani pe care i-ai fi cheltuit într-un proces amplu de mutare, îi poți investi în reamenajarea locuinței pe care o cumperi.


3. Alegi un imobil pe gustul tău

 


Toți visăm să ne cumpărăm la un moment dat în viață casa noastră. Dar este greu să găsim casa pe care am visat-o mereu.

Când iei decizia de a investi într-o proprietate, ai puterea de a planifica cum îți dorești să arate aceasta pe viitor făcând mici schimbări precum:

• văruirea pereților într-o altă culoare,
• montarea de lambriu pe pereți și pe tavan pentru a da un notă personală casei,
• folosirea unor jaluze sau perdele personalizate sau
• realizarea unor modificări structurale, cum ar fi montarea unui parchet nou, reamenajarea camerelor, printre altele.

Un avantaj al acestui lucru este că, dacă faci modificări, fie că este vorba de o casă sau un apartament, vei avea de câștigat deoarece valoarea proprietății va începe să crească. Dacă la un moment vei dori să vinzi proprietatea pe care o deții, există șanse mari să obții o sumă mai mare decât cea pe care ai dat-o când ai cumpărat-o.


4. Independență

 


Odată cu achiziționarea unui apartament sau a unei case, ai posibilitatea să faci ce vrei în locuința ta. Poți așeza lucrurile cum îți dorești. Poți schimba în casă tot ce dorești. Ai libertatea de a decide ce se întâmplă în casa ta. În calitate de proprietar nu aștepți acceptul sau acordul altei persoane.

Când ești chiriaș nu poți face ce vrei în locuința în care stai. Proprietarul casei are putere de decizie. Tu nu poți face nicio modificare fără aprobarea persoanei de la care ai închiriat apartamentul sau casa.

Ținând cont de motivele dezvăluite mai sus, ești pregătit să investești într-un imobil ce îți poate asigura stabilitate financiară în viitor?

Dacă răspunsul este afirmativ, imobiliare Florești îți stă oricând la dispoziție pentru a te pune în legătură cu persoana care are de vânzare un apartament sau o casă pe gustul tău.

Intră acum pe www.imobiliare-floresti-cluj.ro pentru a descoperi ce apartamente și case sunt de vânzare pe piața imobiliară din Florești, aflată în continuă dezvoltare. Spor la investiții avantajoase pentru viitor!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene

Microbladingul a devenit una dintre cele mai solicitate proceduri în industria frumuseții, oferind soluții semi-permanente pentru sprâncenele subțiri, neregulate sau lipsite de formă.

(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL
(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL

O simplă conversie la GPL te poate ajuta să economisești până la 50% din costurile de combustibil.

(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova
(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova

Într-un oraș plin de viață cum este Bucureștiul ai nevoie de serviciile profesionale ale unei firme de închirieri auto. Carnova este partenerul tău în materie de rent a car și se asigură că ai parte de servicii de top.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.