(P) Aplicația creată de medici care are grijă de inima ta! Acum cu o nouă versiune!

seo

Noua versiune a aplicației Dahna PRO a fost lansată de curând în Google Play Store și App Store, aducând cu ea o serie de beneficii care îți vor facilita atingerea obiectivelor de sănătate cardiovasculară și nutriție.

În acest articol, vei descoperi toate funcționalitățile pe care le oferă varianta PRO a acestei aplicații de sănătate și nutriție, și cum te pot ajuta acestea să îți îmbunătățești starea inimii pe termen lung.

Despre Dahna - aliatul inimii tale în lupta cu bolile cardiovasculare

Aplicația Dahna a fost lansată în 2019 și continuă să fie un aliat fidel pentru românii care se confruntă cu boli cardiovasculare sau care doresc să își îmbunătățească stilul de viață și relația cu mâncarea. La baza aplicației se află o echipă de experți în cardiologie, nutriție și tehnologie, care utilizează cercetări și studii medicale actuale pentru a oferi cele mai bune soluții pentru sănătatea inimii tale.

Diferențele dintre Dahna Basic și Dahna PRO

Citește și
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”

Dahna Basic - funcționalități de bază

Versiunea gratuită a aplicației, Dahna Basic, oferă funcționalități esențiale pentru monitorizarea sănătății cardiovasculare. După ce descarci aplicația din Google Play Store sau App Store și îți creezi un cont, vei avea acces la următoarele funcționalități:

  • Estimarea riscului cardiovascular pe 10 ani: Completează-ți profilul cu datele personale și biomarkeri ai sănătății (tensiune arterială sistolică, colesterol total, HDL, LDL) pentru a calcula riscul de a suferi de boli cardiovasculare.
  • Recomandări de rețete și meniuri alimentare sănătoase: Acces la peste 300 de meniuri zilnice și 400 de rețete bazate pe dieta mediteraneană, cu informații nutriționale detaliate.
  • Plan alimentar pentru cumpărături: Generarea listelor de cumpărături bazate pe meniurile selectate, economisind timp și bani.
  • Video-uri cu antrenamente sportive: O selecție de antrenamente pentru diferite niveluri de fitness.

Dahna PRO - funcționalități avansate

Noua versiune Dahna PRO include toate funcționalitățile versiunii Basic, plus multe alte funcționalități avansate:

  • Calculul riscului metabolic: pe lângă riscul cardiovascular, Dahna PRO îți permite să îți monitorizezi și riscul de diabet pe următorii 10 ani, incluzând biomarkeri suplimentari precum glicemia și hemoglobina glicozilată (HbA1c).
  • Valori nutriționale complete: detalii extinse despre conținutul de micronutrienți (vitamine și minerale) din fiecare rețetă.
  • Setarea obiectivului de reducere în greutate: indicații personalizate pentru reducerea greutății și monitorizarea progresului.
  • PDF-uri accesibile cu informațiile tale: posibilitatea de a descărca datele profilului în format PDF, ușor de prezentat medicului tău.
  • Alerte și notificări: notificări regulate pentru a te motiva să urmezi planurile alimentare și rutinele sportive.
  • Puncte recompensă în curând: acumularea de puncte prin diverse acțiuni în aplicație, care pot fi schimbate pentru recompense de la partenerii Dahna.

Alte beneficii ale health app-ului Dahna

Utilizatorii Dahna PRO beneficiază de o reducere de 25% la analizele de recoltare a biomarkerilor de sănătate oferite de Laboratoarele Synevo. Utilizatorii aplicației Dahna Basic beneficiază și ei de o reducere, de 10%. În plus, înscrierea la newsletter-ul Dahna aduce noutăți săptămânale despre medicina cardiovasculară și nutriție.

Cum poți accesa varianta Dahna PRO?

După ce ai descărcat versiunea gratuită Dahna Basic și ți-ai creat un profil, poți achiziționa versiunea Dahna PRO pentru doar 3,99 € pe lună sau 29,99 € pe an. Primele 7 zile sunt gratuite, pentru ca tu să testezi funcționalitățile aplicației.

Dahna Basic sau Dahna PRO - Cum decizi?

Dacă îți dorești o soluție simplă și eficientă pentru monitorizarea și îmbunătățirea sănătății tale cardiometabolice, Dahna Basic este un punct de plecare excelent. Pe de altă parte, dacă vrei să te dedici 100% procesului de îmbunătățire a stilului de viață și a sănătății cardiometabolice, investiția în Dahna PRO îți va aduce cele mai bune rezultate, oferindu-ți acces la monitorizare detaliată, puncte recompensă și reduceri la analize medicale.

Indiferent de varianta pe care o alegi, aplicația Dahna este ca și cum ai avea o echipă de medici la îndemână, gata să te ajute să îți ții inima sănătoasă și să previi bolile cardiovasculare cu ajutorul unei alimentații echilibrate și recomandări specializate.

Pregătit pentru un nou început?

Dahna lansează un concurs ce îți oferă șansa de a câștiga unul dintre cele 20 de tensiometre sau premiul cel mare - un tensiometru cu înregistrare EKG. Pentru a te înscrie, achiziționează aplicația Dahna PRO cu abonament de 12 luni în perioada 1-30 iunie și completează formularul de înscriere aici.

Alege varianta Dahna care ți se potrivește și începe-ți călătoria către o inimă mai sănătoasă!

Articol recomandat de sport.ro
Englezii au găsit vinovatul pentru finala pierdută: ”Slab și incapabil. Nota 3”
Englezii au găsit vinovatul pentru finala pierdută: ”Slab și incapabil. Nota 3”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Profile PVC pentru un decor interior
(P) Profile PVC pentru un decor interior "jewel tone". Care sunt nuantele pretioase in tendinte anul acesta

În ultimii ani, designul interior a cunoscut o evoluție fulminantă, iar tendințele s-au îndreptat din ce în ce mai mult către culori vibrante și îndrăznețe.

(P) Cum să adaptezi sistemele fotovoltaice la condițiile climatice specifice României?
(P) Cum să adaptezi sistemele fotovoltaice la condițiile climatice specifice României?

România se bucură de un potențial solar semnificativ, oferind o oportunitate excelentă pentru montarea sistemelor fotovoltaice.

(P) Vara asta încearcă burgerii și hotdog-ul la grătar!
(P) Vara asta încearcă burgerii și hotdog-ul la grătar!

Burgerii și hotdogii sunt două dintre cele mai populare preparate la grătar, adorate de oameni din întreaga lume.

Recomandări
Ministrul Energiei susține că nu există riscul unei pene de curent majore din cauza caniculei. Unde ar putea apărea avarii
Ministrul Energiei susține că nu există riscul unei pene de curent majore din cauza caniculei. Unde ar putea apărea avarii

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a declarat, în contextul caniculei, că nu există un risc asupra echilibrului sistemului energetic naţional, sau riscul unor avarii generalizate, pe zone largi, ci doar anumite probleme strict locale.

Codul roșu de căldură extremă se extinde în aproape toată România. Temperaturi de 42 de grade până miercuri. HARTĂ
Codul roșu de căldură extremă se extinde în aproape toată România. Temperaturi de 42 de grade până miercuri. HARTĂ

Aproape toată România va fi sub cod roșu de caniculă. Valul de căldură extremă se extinde luni și marți, temperaturile urmând să ajungă la 42 de grade.

„Ar trebui să fiu mort”. Gestul făcut de Trump care i-a salvat viața. „Rareori fac asta”
„Ar trebui să fiu mort”. Gestul făcut de Trump care i-a salvat viața. „Rareori fac asta”

Donald Trump a acordat primul său interviu pe larg după ce a supraviețuit miraculos unei tentative de asasinat la mitingul său din Pennsylvania, sâmbătă, insistând că "ar trebui să fiu mort".