(P) Ansamblul Rezidențial AVANERA: infrastructura - o prioritate

Ultima actualizare: 06-01-2021 17:52
apartamente
StirilePROTV

AVANERA, proiectul imobiliar dezvoltat de Trutzi Real Estate, își propune să fie un proiect unic, modern, un ansamblu care oferă o serie de facilități excepționale, estetice, structurale și nu numai.

Proiectul a fost gândit să spargă toate tiparele locale, cu acordarea atenției până în cele mai mici detalii, să fie unul de referință pe piața imobiliară suceveană. Construcția a fost deja demarată, în zona centrală a Sucevei și obiectivul final este construcția a 3 blocuri, cu câte 15 etaje fiecare, cu un total de 525 de apartamente.

Tipuri diversificate de apartamente, compartimentate inteligent

 

Ansamblul AVANERA este proiectat responsabil, de către o echipă pasionată de arhitecți și ingineri, conceptul dezvoltat fiind unic, până acum, în tot orașul Suceava. AVANERA pune la dispoziția viitorilor locatari 17 tipuri de apartamente, asigurându-se astfel că va putea acoperi o arie largă de cerințe venite din partea viitorilor locatari. Vorbim despre apartamente cu 4 camere, ce au suprafațe de 93.60 mp, 149.34 mp și 100.45 mp, apartamente cu 3 camere - au 92.17 mp sau 67.12 mp - sau cele cu 2 camere - cu 38.47 mp, 49.68 mp, 48.68 mp și 55.12 mp.

Toate aceste variante sunt prezentate detaliat în cadrul paginii oficiale dedicate aceastui proiect, respectiv avanera.ro. Pentru cei din Suceava, o miniatură a viitorului cartier rezidențial este expusă în unul din cele mai mari centre comerciale locale. Macheta le permite celor interesați să observe în detaliu compartimentarea și orientarea apartamentelor.

Etajele superioare sunt dedicate penthouse-urilor

 

AVANERA nu se rezumă doar la atât. În complex vor exista spații alocate pentru parcări, atât subterane, cât și supraterane, spațiu de joacă pentru copii, zonă pentru desfășurarea activităților sportive în aer liber, zone de promenadă și multe alte spații de recreere. Altfel spus, aici urmează a fi puse bazele unei comunități ce are acces la orice, inclusiv la mici zone comerciale situate în același perimetru.

Penthouse-urile, situate la etajele 14 și 15 ale ansamblului, sunt o altă noutate pentru suceveni. Vor fi clădiri unice unde vor exista și apartamente de tip penthouse, reprezentative pentru un stil de viață modern. Astfel de locații sunt vânate mai ales pentru panorama de care se bucură locatarii și pentru faptul că sunt printre cele mai confortabile spații de locuit, un mix între a locui la bloc și generozitatea unui spațiu exclusivist.

Infrastructura AVANERA

 

Un aspect important al proiectului îl reprezintă structura blocurilor Avanera – care a fost încadrată în clasa de importanță I specifică cladirilor INALTE, cu funcții esențiale. Fundația va fi compusă din 182 de piloni forați (pentru fiecare bloc) și radier armat, așadar rezistența clădirii este asigurată chiar și în cazul unor cutremure mari, de 7.9 pe scara Richter. Cele 3 blocuri vor dispune fiecare de trei lifturi, din care unul dedicat situațiilor de urgență.

S/D+P+13E/15E, o suprafață de 1085,9 mp și 51.998,50 mp construiți în total sunt rezumatul AVANERA. Întreg proiectul a început având la bază principii solide de respectare a calității materialelor folosite , dar și a forței de muncă calificate. Ceea ce AVANERA și-a propus, este să fie un etalon al vieții cosmopolite, să aducă pe piața imobiliară suceveană o construcție rezidențială aliniată standardelor moderne de înaltă clasă. Înseamnă siguranța unei investiții în imobiliare, ce trec testul timpului.

Pentru accesul spre și dinspre acest cartier, mai facil și mai sigur, pentru un trafic fluid în zonă, dezvoltatorul urmează să modernizeze și drumul public, strada Universității.

Contact:
0756 035 064
contact@avanera.ro
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO