(P) Ce trebuie să știi dacă vrei să joci blackjack live. Cum intri la o masă, ce loc să alegi, semne cu mâna

advert
canva.com

Prima vizită într-un cazinou poate veni și cu câteva emoții, astfel că e bine să cunoști anumite reguli și obiceiuri de care te vei lovi.

În momentul în care joci blackjack live va trebui să cunoști anumite gesturi și, pentru a-ți crește șansele, e indicat să îți alegi și o poziție favorabilă.

În cazinouri, pariurile nu se fac sub formă de bani, ci de jetoane. Acestea înlocuiesc banii și fiecare are o valoare prestabilită. În cele mai multe cazinouri, poți schimba banii în jetoane la casierie ori, în unele situații, îi poți da dealerului și îți va schimba el.

Apoi nu îți mai rămâne decât să alegi masa potrivită pentru tine. Când vine vorba de blackjack, există o sumă prestabilită pe care o vei paria la fiecare mână. Dacă suma se potrivește cu bugetul pe care îl ai pregătit pentru seara respectivă, te poți așeza și să aștepți runda următoare.

Care e cel mai bun loc la masa de blackjack?

Poziția pe care o ai contează în multe jocuri cu cărți, nu doar la blackjack, ci și la poker spre exemplu. Când vine vorba despre blackjack, din punct de vedere matematic nu influențezi șansele prea mult dacă stai la o poziție anume. Însă jucătorii mai experimentați aleg să stea în dreapta dealerului, adică pe ultima poziție de la masă. Asta deoarece văd deja ce cărți au fost trase și își fac o idee mai clară asupra a ceea ce ar putea veni.

În același timp, vei avea mai mult timp la dispoziție să te gândești la decizia pe care o iei, din moment ce dealerul începe cu jucătorii aflați în dreapta ta. Desigur, depinde și de cât de mulți jucători se află la masa respectivă în acel moment. Dar dacă ești începător și simți că ai nevoie de ceva mai mult timp la dispoziție, așezarea la poziția din dreapta dealerului rămâne soluția potrivită pentru tine.

Ce gesturi să faci când joci blackjack?

Deciziile în jocul de blackjack se iau prin intermediul unor gesturi simple, pe care le vom explica mai jos:

· Hit - Reprezintă acțiunea de a mai solicita o carte din partea dealerului. Pentru a mai cere o carte e suficient să atingi ușor masa ori să arăți spre cărți folosind degetul arătător.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

· Stand - În cazul în care dorești să informezi dealerul că te oprești cu cărțile pe care le ai în acel moment, tot ce trebuie să faci este să duci mâna cu palma în jos peste cărțile pe care le ai deja.

· Dublare - Dacă dorești să îți dublezi pariul și să soliciți o altă carte, va trebui să pui aceeași sumă în jetoane ca în pariul inițial și să le așezi lângă teancul deja existent. Apoi, la cele mai multe cazinouri vei atinge masa folosind un singur deget.

· Split - În cazul în care vrei să împarți perechea în două mâini și să dublezi miza, vei plasa o grămadă de jetoane lângă pariul original și vei așeza două degete pe masă fără să atingi cărțile.

În cazul în care obișnuiești să joci blackjack la cazinouri bune pe internet, unde tot ce trebuie să faci este să apeși pe butoane pentru a acționa, s-ar putea să ai emoții prima dată. Totuși, chiar dacă uiți să faci anumite gesturi prin care să exprimi acțiunea, nu trebuie să îți faci vreo grijă. Nu vei fi mustrat, deoarece dealerii au o atitudine prietenoasă și îți vor explica mutările într-un mod cât se poate de prietenos.

Licența: L2160797Y000396 ONJN

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Dan Petrescu a fost prezentat oficial! Unde va antrena
NEWS ALERT Dan Petrescu a fost prezentat oficial! Unde va antrena

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor

Câștigătorii record ai Ligii Campionilor În fiecare turneu se stabilesc recorduri. Dar care cluburi au reușit să câștige cele mai multe titluri ale Ligii Campionilor?

(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească
(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească

Cum sărbătorile Pascale se apropie, acum este momentul potrivit să vă gândiți, să căutați și să alegeți rețetele potrivite pentru masa din familie.

(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online
(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online

În era digitală, în care timpul este prețios și confortul este la îndemână, cumpărarea de flori online a devenit o modalitate populară și practică de a încânta persoanele dragi sau de a decora propria locuință.

Recomandări
Cazul deceselor suspecte de la Spitalul Pantelimon. Concuzii oficiale: ”Nu există suspiciune că a existat vreo abatere”
Cazul deceselor suspecte de la Spitalul Pantelimon. Concuzii oficiale: ”Nu există suspiciune că a existat vreo abatere”

Colegiul Medicilor din Bucureşti prezintă concluziile anchetei la Spitalul Pantelimon din Capitală, privind acuzațiile de administrare necorespunzătoare a unui medicament, ceea ce ar fi dus la decesul a 17 pacienţi în patru zile.

Ofensivă de nestăvilit a forțelor ruse în Ucraina. Solicitarea lui Șoigu dă fiori Kievului
Ofensivă de nestăvilit a forțelor ruse în Ucraina. Solicitarea lui Șoigu dă fiori Kievului

În plină ofensivă a forțelor Moscovei în Ucraina, ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a cerut, miercuri, suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară din țara vecină, informează Reuters.

Cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner. La 6 luni de la crimă, un alt suspect a fost dus în spatele gratiilor
Cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner. La 6 luni de la crimă, un alt suspect a fost dus în spatele gratiilor

Al doilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus marți-noapte în România, sub escortă.