(P) Alege echipamente HORECA de calitate pentru o afacere de succes. Alege Ideal Inox!

(P) Alege echipamente HORECA de calitate pentru o afacere de succes. Alege Ideal Inox!

Investiția în echipamente profesionale de bucătărie poate aduce un plus de eficacitate și de calitate serviciilor oferite. În funcție de profilul acestor servicii este nevoie de utilaje HoReCa specifice care răspund nevoilor companiilor.

Pentru a achiziționa utilaje și accesorii pentru bucătării profesionale este recomandat să găsești un furnizor care îți pune la dispoziție o ofertă atotcuprinzătoare și variată. Acest furnizor se numește Ideal Inox.

Pe site-ul acestui producător și distribuitor găsești toată gama de echipamente HoReCa oferite la prețuri accesibile. Echipamentele sunt împărțite în mai multe categorii, astfel încât poți selecta cu ușurință tipul de produse de care ai nevoie. Varietatea modelelor oferite înseamnă că poți să alegi echipamente specializate, oferite în diferite versiuni și capacități de lucru și care funcționează fie pe gaz, fie sunt electrice. Astfel selectezi exact tipul și modelul de echipamente care se potrivește cel mai bine incintei de lucru.

Alege dintr-o gamă completă de echipamente profesionale de bucătărie!

Domeniul HoReCa este unul foarte vast și oferă produse și servicii care se bazează pe buna funcționare a unor echipamente profesionale de calitate. Fiecare spațiu de producție are nevoie de anumite tipuri de aparatură în funcție de profilul serviciilor oferite. Atunci când afacerea este la început de drum sau când dorești să o modernizezi ai nevoie de echipamente noi în cel mai scurt timp. Pe site-ul Ideal Inox găsești una dintre cele mai complete și variate oferte de utilaje HoReCa de pe piață.

Echipamentele sunt destinate să servească următoarelor spații:

• Hoteluri
• Restaurante
• Firme de catering
• Pizzerii
• Rotiserii și fast-food-uri
• Baruri și cafenele
• Patiserii
• Măcelării și carmangerii
• Magazine alimentare
• Spitale
•Spălătorii

În același timp, compania se asigură că distribuie în siguranță orice fel de utilaj profesional de bucătărie în 48 de ore, în orice localitate din țară. Pentru a vizualiza oferta poți intra pe site și selecta dintre categoriile de produse sau liniile de producție afișate. Majoritatea echipamentelor sunt fabricate din inox, un material preferat de cei din industria alimentară datorită calităților sale - se curăță ușor și nu permite dezvoltarea germenilor pe suprafața sa.

Pentru fiecare produs sau model de echipament profesional bucătărie poți vedea caracteristicile sale (dimensiune, capacitate, mod de funcționare, greutate). Dacă dorești să achiziționezi un anumit produs sau vrei mai multe detalii, poți completa un formular online cu datele firmei tale și apăsând apoi butonul solicită ofertă de preț din partea de jos a paginii. Ai de asemenea posibilitatea de a vizualiza produsele, înainte de a le comanda, în cadrul showroom-urilor din București.

Alege cele mai bune soluții de amenajare a spațiilor de lucru!

Restaurantele, barurile, cafenelele, precum și alte incinte de servire au nevoie de spații adecvate pentru pregătirea mâncărurilor și servirea lor către clienți. De aceea este important ca proiectarea unui asemenea spațiu să respecte anumite cerințe, dar și imaginea companiei. Ideal Inox îți oferă soluții moderne și practice de utilare și amenajare a incintelor de lucru. Acest fapt înseamnă mobilarea incintei și utilarea acesteia cu aparatura profesională aranjată acolo unde este recomandat și sigur.

Compania îți prezintă proiectul sub forma unor schițe 3D interactive, în care poți vizualiza toate detaliile și caracteristicile generale ale unității tale. În acest mod, poți vedea care este cea mai bună soluție înainte de începerea lucrărilor de amenajare sau de construcție. Spațiul va dispune de cea mai bună ergonomie, respectând preferințele tale, dar și normele de siguranță și igienă.

Proiectele sunt create de către designeri de interior, specializați în proiectarea și amenajarea spațiilor de lucru din industria HoReCa. Cu ajutorul acestor schițe interactive se poate modifica ceea ce dorești, se pot elimina eventuale erori, creându-se un spațiu interior ce permite un flux de muncă optim și sigur. Economisești astfel timp prețios și bani înainte ca incinta să fie construită sau modernizată.

Beneficiază de echipamente HoReCa de calitate pentru a oferi servicii de top!

Modelele și utilajele HoReCa oferite de Ideal Inox sunt garantate să fie folosite cu o frecvență ridicată și pentru o perioadă de timp îndelungată. Găsești echipamente profesionale de bucătărie pentru orice fel de servicii din acest domeniu competitiv. Intră pe site și vizualizează oferta de produse de calitate. Beneficiază în cel mai scurt timp de modelele potrivite afacerii tale, oferite la prețuri de producător!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Trei lucruri pe care ar trebui să le știi despre tratamentul de parodontoză
(P) Trei lucruri pe care ar trebui să le știi despre tratamentul de parodontoză

Când ne concentrăm asupra sănătății noastre orale, este ușor să uităm cât de important este rolul pe care îl joacă gingiile.

(P) Coloane duș cu baterii Safe Stop 38°C
(P) Coloane duș cu baterii Safe Stop 38°C

Dorești să faci duș fără teama de a te arde din cauza apei mult prea fierbinți? Ei bine, nu ești singurul - milioane de oameni vor același lucru.

(P) S-a descoperit rezolvarea crizei! Afla cum poti profita si tu de oportunitate prin cumpararea de pomi fructiferi
(P) S-a descoperit rezolvarea crizei! Afla cum poti profita si tu de oportunitate prin cumpararea de pomi fructiferi

Situatia actuala din tara este una foarte critica din punct de vedere economic, iar romanii cauta diverse posibilitati prin care sa isi asigure un venit in plus.Stiai ce impact pot avea niste pomi fructiferi cultivati chiar la tine acasa?

Recomandări
Emmanuel Macron va discuta
Emmanuel Macron va discuta "în curând" cu Vladimir Putin, dar și cu şeful AIEA

Emmanuel Macron a anunţat că va vorbi "în curând” cu Vladimir Putin despre probleme de securitate din jurul sectorului "nuclear civil” din Ucraina, după ce discuta, duminică, cu directorul general al AIEA.

Volodimir Zelenski vorbește despre victorie, obținută „prin forţa unităţii noastre”
Volodimir Zelenski vorbește despre victorie, obținută „prin forţa unităţii noastre”

„Victoria este obținută tocmai prin forța unității” a spus Volodimir Zelenski sâmbătă, în timp ce vizita cu soția o expoziție.

CM 2022 | Argentina a învins Australia și este a doua echipă calificată în sferturi la Mondial
CM 2022 | Argentina a învins Australia și este a doua echipă calificată în sferturi la Mondial

CM 2022 | Olanda - SUA 0-0 | Duel puternic în primul meci din optimile de finală