(P) Alege echipamente HORECA de calitate pentru o afacere de succes. Alege Ideal Inox!

(P) Alege echipamente HORECA de calitate pentru o afacere de succes. Alege Ideal Inox!

Investiția în echipamente profesionale de bucătărie poate aduce un plus de eficacitate și de calitate serviciilor oferite. În funcție de profilul acestor servicii este nevoie de utilaje HoReCa specifice care răspund nevoilor companiilor.

Pentru a achiziționa utilaje și accesorii pentru bucătării profesionale este recomandat să găsești un furnizor care îți pune la dispoziție o ofertă atotcuprinzătoare și variată. Acest furnizor se numește Ideal Inox.

Pe site-ul acestui producător și distribuitor găsești toată gama de echipamente HoReCa oferite la prețuri accesibile. Echipamentele sunt împărțite în mai multe categorii, astfel încât poți selecta cu ușurință tipul de produse de care ai nevoie. Varietatea modelelor oferite înseamnă că poți să alegi echipamente specializate, oferite în diferite versiuni și capacități de lucru și care funcționează fie pe gaz, fie sunt electrice. Astfel selectezi exact tipul și modelul de echipamente care se potrivește cel mai bine incintei de lucru.

Alege dintr-o gamă completă de echipamente profesionale de bucătărie!

Domeniul HoReCa este unul foarte vast și oferă produse și servicii care se bazează pe buna funcționare a unor echipamente profesionale de calitate. Fiecare spațiu de producție are nevoie de anumite tipuri de aparatură în funcție de profilul serviciilor oferite. Atunci când afacerea este la început de drum sau când dorești să o modernizezi ai nevoie de echipamente noi în cel mai scurt timp. Pe site-ul Ideal Inox găsești una dintre cele mai complete și variate oferte de utilaje HoReCa de pe piață.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Echipamentele sunt destinate să servească următoarelor spații:

• Hoteluri
• Restaurante
• Firme de catering
• Pizzerii
• Rotiserii și fast-food-uri
• Baruri și cafenele
• Patiserii
• Măcelării și carmangerii
• Magazine alimentare
• Spitale
•Spălătorii

În același timp, compania se asigură că distribuie în siguranță orice fel de utilaj profesional de bucătărie în 48 de ore, în orice localitate din țară. Pentru a vizualiza oferta poți intra pe site și selecta dintre categoriile de produse sau liniile de producție afișate. Majoritatea echipamentelor sunt fabricate din inox, un material preferat de cei din industria alimentară datorită calităților sale - se curăță ușor și nu permite dezvoltarea germenilor pe suprafața sa.

Pentru fiecare produs sau model de echipament profesional bucătărie poți vedea caracteristicile sale (dimensiune, capacitate, mod de funcționare, greutate). Dacă dorești să achiziționezi un anumit produs sau vrei mai multe detalii, poți completa un formular online cu datele firmei tale și apăsând apoi butonul solicită ofertă de preț din partea de jos a paginii. Ai de asemenea posibilitatea de a vizualiza produsele, înainte de a le comanda, în cadrul showroom-urilor din București.

Alege cele mai bune soluții de amenajare a spațiilor de lucru!

Restaurantele, barurile, cafenelele, precum și alte incinte de servire au nevoie de spații adecvate pentru pregătirea mâncărurilor și servirea lor către clienți. De aceea este important ca proiectarea unui asemenea spațiu să respecte anumite cerințe, dar și imaginea companiei. Ideal Inox îți oferă soluții moderne și practice de utilare și amenajare a incintelor de lucru. Acest fapt înseamnă mobilarea incintei și utilarea acesteia cu aparatura profesională aranjată acolo unde este recomandat și sigur.

Compania îți prezintă proiectul sub forma unor schițe 3D interactive, în care poți vizualiza toate detaliile și caracteristicile generale ale unității tale. În acest mod, poți vedea care este cea mai bună soluție înainte de începerea lucrărilor de amenajare sau de construcție. Spațiul va dispune de cea mai bună ergonomie, respectând preferințele tale, dar și normele de siguranță și igienă.

Proiectele sunt create de către designeri de interior, specializați în proiectarea și amenajarea spațiilor de lucru din industria HoReCa. Cu ajutorul acestor schițe interactive se poate modifica ceea ce dorești, se pot elimina eventuale erori, creându-se un spațiu interior ce permite un flux de muncă optim și sigur. Economisești astfel timp prețios și bani înainte ca incinta să fie construită sau modernizată.

Beneficiază de echipamente HoReCa de calitate pentru a oferi servicii de top!

Modelele și utilajele HoReCa oferite de Ideal Inox sunt garantate să fie folosite cu o frecvență ridicată și pentru o perioadă de timp îndelungată. Găsești echipamente profesionale de bucătărie pentru orice fel de servicii din acest domeniu competitiv. Intră pe site și vizualizează oferta de produse de calitate. Beneficiază în cel mai scurt timp de modelele potrivite afacerii tale, oferite la prețuri de producător!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene

Microbladingul a devenit una dintre cele mai solicitate proceduri în industria frumuseții, oferind soluții semi-permanente pentru sprâncenele subțiri, neregulate sau lipsite de formă.

(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL
(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL

O simplă conversie la GPL te poate ajuta să economisești până la 50% din costurile de combustibil.

(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova
(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova

Într-un oraș plin de viață cum este Bucureștiul ai nevoie de serviciile profesionale ale unei firme de închirieri auto. Carnova este partenerul tău în materie de rent a car și se asigură că ai parte de servicii de top.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.