(P) IMM-ul tău a fost afectat de pandemie? Poți obține fonduri nerambursabile!

reiden
StirilePROTV

Pandemia de Coronavirus a afectat viața așa cum o știam. Nu doar oamenii au de suferit, dar și economia. Cele mai afectate au fost Întreprinderile Mici și Mijlocii, unele dintre acestea ajungând in unele cazuri și la faliment.

Dacă IMM-ul tău a supraviețuit în această perioadă dificila, însă consideri ca pentru a-ti dezvolta afacerea, ai nevoie de ajutor, vei avea posibilitatea in perioada imediat urmatoare sa accesezi programul de Finantare Nerambursabila POC 4.1.1. - Investitii in Activitati Productive.

Fondurile Nerambursabile reprezintă un ajutor excelent pentru afacerea ta, însă pentru a fi eligibil trebuie să ai un proiect intocmit conform indicatiilor din ghidul solicitantului, iar firma ta trebuie sa indeplineasca citeriile de eligibilitate specifice. Nu este suficient ca ideea ta să fie bună. Aceasta trebuie însoțită de argumente solide și de o prezentare detaliată a modului în care vor fi cheltuiți banii, astfel incat afacerea ta sa se dezvolte si sa isi consolideze pozitia in piata.

Cum te poți asigura că proiectul tău are mari șanse să fie aprobat? Cel mai simplu este să apelezi la specialiști, mai exact la o firmă de consultanță pentru obținerea fondurilor nerambursabile. Aceștia au expertiza si experiența necesară pentru a elabora un proiect care sa obtina finantarea nerambursabila și știu exact care sunt punctele care fac diferența între succes și eșec. Pornind de la specificul activitatii desfasurate, lista echipamentelor sau a investitiilor pe care intentionezi sa le realizezi prin intermediul programelor de finantari nerambursabile, consultantii Reiden, iti vor sta la dispozitie pentru a elabora planul de afaceri, analiza economico-financiara, iar ulterior sa depuna documentatia in aplicatia ministerului.

După cum spuneam, Pandemia a afectat numeroase afaceri, însă nu trebuie să reprezinte și sfârșitul afacerii tale. Poți contracta fonduri nerambursabile prin Masura 4.1.1 POC – Investiții În Activități productive – Până La 1.000.000 Euro, Pentru IMM-uri (Program de Finanțare Nerambursabilă Destinat IMM-urilor Afectate de Ordonanțele Militare). Finanțările ce pot fi obținute prin această măsură sunt cuprinse între 50.000 și 1.000.000 euro. Ghidul in varianta consultantiva pentru contractarea acestor fonduri a fost lansat pe 10.09.2021 și prezintă drept eligibile cheltuielile cu dotarea activelor corporale sau necorporale și construirea/achiziția/extinderea spațiilor de producție sau servicii (cu o valoare de până la maxim 50% din valoarea totală a proiectului).

Pentru mai multe detalii referitoare la criteriile de eligibilitate și cheltuielile ce pot fi acoperite prin intermediul programului de finantare nerambursabila POC 4.1.1. - Investitii In Activitai Productive, poti vizita site-ul reiden.ro. Tot acolo vei găsi detalii despre cum poți lua legătura cu un consultant Reiden, în vederea elaborării si depunerii proiectului. Este important să iti alegi un consultant care să te sprijine atât in elaborarea proiectului, precum si in etapa de implementare și monitorizarea a acestuiai.Astfel, vei scapa de grija completarii documentelor specifice, a organizarii procedurilor de licitatie, a desemnarii castigatorilor, a proceselor verbale de desemnare a furnizorilor castigatori, etc. Un consultant te scapă de grija birocrației și te îndrumă permanent, astfel incat tu, in calitate de antreprenor, sa poti lua cele mai potrivite decizii pentru tine și afacerea ta. Perioada de monitorizare in cazul programului de Finantare Nerambursabila POC 4.1.1. - Investitii In Activitati Productive, este de 3 ani, astfel că îți va prinde bine sprijinul unui consultant Reiden. Cu un consultant care sa se ocupe de proiectul tau, tu vei putea sa te concentrezi pe activitatea societatii tale, iar in momentul in care veti obtine finantarea, vei avea siguranta faptului ca un specialist va gestiona toate actiunile si activitatile specifice unui program de finantare nerambursabila.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Trei lucruri pe care ar trebui să le știi despre tratamentul de parodontoză
(P) Trei lucruri pe care ar trebui să le știi despre tratamentul de parodontoză

Când ne concentrăm asupra sănătății noastre orale, este ușor să uităm cât de important este rolul pe care îl joacă gingiile.

(P) Coloane duș cu baterii Safe Stop 38°C
(P) Coloane duș cu baterii Safe Stop 38°C

Dorești să faci duș fără teama de a te arde din cauza apei mult prea fierbinți? Ei bine, nu ești singurul - milioane de oameni vor același lucru.

(P) S-a descoperit rezolvarea crizei! Afla cum poti profita si tu de oportunitate prin cumpararea de pomi fructiferi
(P) S-a descoperit rezolvarea crizei! Afla cum poti profita si tu de oportunitate prin cumpararea de pomi fructiferi

Situatia actuala din tara este una foarte critica din punct de vedere economic, iar romanii cauta diverse posibilitati prin care sa isi asigure un venit in plus.Stiai ce impact pot avea niste pomi fructiferi cultivati chiar la tine acasa?

Recomandări
Emmanuel Macron va discuta
Emmanuel Macron va discuta "în curând" cu Vladimir Putin, dar și cu şeful AIEA

Emmanuel Macron a anunţat că va vorbi "în curând” cu Vladimir Putin despre probleme de securitate din jurul sectorului "nuclear civil” din Ucraina, după ce discuta, duminică, cu directorul general al AIEA.

Volodimir Zelenski vorbește despre victorie, obținută „prin forţa unităţii noastre”
Volodimir Zelenski vorbește despre victorie, obținută „prin forţa unităţii noastre”

„Victoria este obținută tocmai prin forța unității” a spus Volodimir Zelenski sâmbătă, în timp ce vizita cu soția o expoziție.

CM 2022 | Argentina a învins Australia și este a doua echipă calificată în sferturi la Mondial
CM 2022 | Argentina a învins Australia și este a doua echipă calificată în sferturi la Mondial

CM 2022 | Olanda - SUA 0-0 | Duel puternic în primul meci din optimile de finală