(P) Acest Black Friday e momentul să te îngrijești și tu cu FOREO, cu reduceri de până la 50%

promo

FOREO, liderul de piață în îngrijirea tenului îți oferă un Black Friday de neuitat, cu gadgeturi de îngrijire facială și orală reduse cu până la 50% până pe 29 Noiembrie. Alege-ți ce-ți dorești din produsele vedetă ale brandului sau cele noi lansate.  

Începe o nouă rutină de îngrijire cu produse de lux ca la cel mai exclusivist spa, fără să pierzi ore și la prețuri de nerefuzat.

Iată ce reduceri îți propunem:

LUNA 3 – reducere 50%

Este demonstrat clinic că LUNA 3 îndepărtează 99.5% din murdărie, sebum, machiaj, fiind mai eficient decât spălatul feței cu mâinile. Perii de silicon exfoliază blând celulele moarte, fără să zgârie pielea. Pulsațiile sale dilatează temporar porii pentru a curăța tenul în profunzime, astfel reducând șansele de acnee și lăsând tenul proaspăt și strălucitor.

UFO 2 – reducere 50%

UFO 2 îți oferă hidratare în profunzime în doar 2 minute. Este demonstrat clinic că acest aparat crește nivelul de hidratare al tenului cu 126% cu un efect prelungit de până la 6 ore. În doar 7 zile, este dovedit că reduce ridurile.

Citește și
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Poți folosi aparatul împreună cu măștile active UFO 2 sau măștile sheet FOREO, pe care le poți găsi cu o reducere de 25% în această perioadă. În aplicația FOREO găsești rutine de tratament dedicate.

BEAR – reducere 40%

BEAR este primul dispozitiv medical cu microcurent și sistem anti-șoc aprobat de FDA din lume. Acesta îmbunătățește vizibil semnele de îmbătrânire și antrenează cei 69 de mușchi ai feței și gătului. Folosind microcurent și pulsații T-Sonic, dispozitivul oferă un contur al feței superb și reduce semnele de îmbătrânire. Este dovedit clinic că diminuează aspectul ridurilor și al liniilor fine și oferă fermitate și elasticitate pielii în doar 1 săptămână de utilizare.

ISSA - reducere 50%

Prima periuță de dinți sonică din silicon, ISSA este cel mai mare avans tehnologic în igiena orală. Este 100% rezistentă la apă, realizată din silicon medical și curăță cu 30% mai mult decât o periuță manuală.

Găsește toate ofertele irezistibile pe www.foreo.com până pe 29 Noiembrie.

Despre FOREO:

FOREO este liderul de piață în îngrijirea tenului, care combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea aparate revoluționare, care economisesc timp și bani, oferind îngrijire premium. Terapia LED, termoterapia, cryoterapia, microcurenții, pulsațiile T-Sonic nu mai sunt de domeniul fantasticului, ci la îndemâna ta. Cea mai recentă inovație, Rutina de Înfrumusețare Suedeză de la FOREO se bazează pe un număr redus de produse și doar 3½ pași, oferind rezultate spectaculoase. Această rutină se aplică cu patru produse excepționale, menite să fie utilizate în armonie: LUNA 4, BEAR 2, UFO 3 și ISSA 3. În 7 minute, îți cureți tenul, faci lifting, hidratezi și îți întreții un zâmbet strălucitor.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Mega Image marchează lansarea primului centru vocațional incluziv, AccessAbility, cu prima generație de absolvenți
(P) Mega Image marchează lansarea primului centru vocațional incluziv, AccessAbility, cu prima generație de absolvenți

Inițiativa face parte din programul Mega Ability, care oferă acces persoanelor cu dizabilități la oportunități de angajare și o calitate mai bună a vieții, pe termen lung

(P) Descoperă gustul amintirilor din copilărie cu Hanul Boieresc și Chef Alex Petricean în seria „Memoria Gustului de Vară”
(P) Descoperă gustul amintirilor din copilărie cu Hanul Boieresc și Chef Alex Petricean în seria „Memoria Gustului de Vară”

Vara aceasta, PENNY ne invită într-o călătorie culinară prin gusturile de altădată, reinterpretate într-o formă modernă de către talentatul chef Alex Petricean.

(P) Kapital Minds aduce în România 
un model de consultanță antreprenorială centrată pe valoare
(P) Kapital Minds aduce în România un model de consultanță antreprenorială centrată pe valoare

Kapital Minds, noua companie de consultanță antreprenorială, lansată pe 5 septembrie, aduce o expertiză unică pe piață, fiind singura firmă care beneficiază de experiența unui consultant certificat CEPA (Certified Exit Planning Advisor) din România.

Recomandări
Băile minerale Telega, o minune a naturii, zac în paragină de zeci de ani. Au aceeași salinitate ca Marea Moartă
Băile minerale Telega, o minune a naturii, zac în paragină de zeci de ani. Au aceeași salinitate ca Marea Moartă

Băile minerale Telega s-au format acum 500 de ani și sunt cunoscute pentru cel mai înalt grad de salinitate din țară. Institutul Balnear Francez le-a plasat pe locul doi în Europa și pe locul cinci în lume.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.