(P) 5 mituri despre pariurile online

Dată publicare: 18-03-2021 13:30
Dată actualizare: 18-03-2021 13:35


(P) 5 mituri despre pariurile online

Există o mulțime de concepții greșite și mituri care înconjoară întreaga industrie de pariuri online.

Unele dintre ele sunt atât de populare și adoptate de oameni, încât multe persoane se opresc în totalitate din a practica hobby-ul pe care îl iubesc atât de mult.

Într-adevăr, pariurile în general nu ar trebui să fie practicate de toți oamenii. Unii oameni au o personalitate care dezvoltă o dependență foarte ușor, iar pariurile online, în special cele sportive, pot fi profitabile doar dacă ai o un nivel de disciplină ridicat.

E posibil ca nici măcar să nu fi auzit de unele mituri pe care le vei regăsi în acest articol, dar ele reprezintă o realitate pentru mulți dintre pariorii români, și nu numai.

Site-urile de pariuri online nu sunt sigure

Multe persoane care pariază sau doresc să o facă în mediul online sunt de părere că website-urile din nișă nu sunt sigure, iar datele personale vor fi vândute și expuse în mod public. Mai mult decât atât, acest grup este de părere că și fondurile lor pot fi furate, dar acest lucru este cât se poate de fals.

În primul rând, o legislație privind jocurile de noroc a fost introdusă în anul 2016, iar fondurile tale din cont sunt protejate. Atât timp cât site-ul pe care pariezi este unul înregistrat și are autorizațiile necesare să își desfășoare serviciile în România, nu trebuie să îți faci griji.

Site-urile de pariuri online înșală clienții

Un alt motiv pentru care unele persoane nu pariază în mediul online este pentru că aceștia cred că meciurile care sunt trucate sunt știute de casele de pariuri. Fără nici o îndoială, au loc multe ilegalități în cadrul sportului pe care îl iubim, dar casele de pariuri fac îndeajuns de mulți bani fără să fie implicate în astfel de practici și anunță anual sume imense de bani ca și profit.

Toate pariurile online sunt ilegale

Acest lucru era adevărat până acum 5 ani, când a fost adoptată hotărârea nr. 111/ 2016 din februarie 2016. Practic, a fost introdusă o legislație clară privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc. În plus, a fost modificată organizarea și funcționarea ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc), toate schimbările având un singur țel: protejarea utilizatorului (în caz de fraudă, de exemplu).

E imposibil să câștigi

Va fi imposibil să câștigi dacă gândești în felul ăsta. Pune¬-ți următoarea întrebare: Există pariori profesioniști? Și dacă există, cum reușesc ei să facă profit, lună de lună, doar din pariuri? Răspunsul e simplu. Disciplină, un plan bine pus la punct și multă perseverență. Dacă vrei și tu să te inspiri de la ei, urmărește pagini dedicate pentru ponturi pariuri azi sau biletele zilei.

Pariurile cauzează dependență pentru toți

Deși există persoane care dezvoltă o dependență pentru pariurile sportive, nu este cazul pentru toți. Există un număr mare de oameni care reușesc să parieze aceiași sumă, lună de lună, fără să se lase influențat dacă pierde sau câștigă.

Nr. licență: Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO