(P) Îți dorești să câștigi mai mult la pariuri?

Dată publicare: 18-03-2021 13:25
Dată actualizare: 18-03-2021 13:30


(P) Îți dorești să câștigi mai mult la pariuri?

Este adevărat că sunt mulți care au profit lună de lună, dar de multe ori suma nu este îndeajuns de mare pentru a renunța la locul actual de muncă sau pentru a îți îmbunătăți situația financiară în mod considerabil.

Există puțini care chiar au curajul să joace anumite sisteme care pot aduce profituri mari, cum ar fi să pariezi sume mari pe cote extrem de mici. Depinde de așteptările pe care le au fiecare, de buget, accesul la informații, și multe altele.

Dar dacă vrei să câștigi în mod constant, este recomandat să urmezi unul dintre planurile pe care pariorii profesioniști le-au creat și implementat. Vom acoperi în acest articol cele mai bune sfaturi, recomandate de pariorii profesioniști care activează în mediul online din România.

Organizare și disciplină
 

Buget

În primul rând, este important să ai un buget bine pus la punct, unde pariezi doar cât îți permiți să pierzi. Controlul bugetului este o disciplină pe care trebuie să o înveți dacă vrei să câștigi mai mult la pariuri.

Plan

Toți pariorii profesioniști au un plan pe care îl urmează orice s-ar întâmpla. Iar acesta ar trebui să conțină toate detaliile posibile despre modul cum pariezi: Suma pusă la bătaie zi de zi, tipul de pariu, frecvența de pariat, echipele / ligile jucate, și așa mai departe.

Analiza meciurilor

Dacă vrei să ai succes din pariat și să ai oportunitatea să câștigi constant din asta, va trebui să oferi mult timp procesului de analiză a unui meci sau să te inspiri din ponturi pariuri experti. A analizează toate aspectele posibile și ia o decizie educată și inteligentă privind pariul pe care îl vei folosi la meciul ales.

Acceptarea greșelilor

Mai ales când ne aflăm la început, vom fi predispuși să facem multe greșeli cu meciurile și tipurile de pariu alese. Dar, atât timp cât putem accepta o greșeală atunci când o facem și găsim soluții pentru a nu o repeta pe viitor, ne aflăm pe drumul cel bun.

Care este sistemul de joc cel mai folosit de către pariorii profesioniști
 

Pariorii profesioniști au, de obicei, un bankroll bine stabilit și destul de generos, iar acest lucru îi ajută să parieze într-un mod simplu, dar totodată extrem de profitabil și eficient, dacă e făcut în mod corect.

Mulți dintre pariorii profesioniști pariază un meci pe bilet, cu o cotă de maximum 1.5, dar unde folosesc sume mai mari de bani, având tot timpul controlul pariurilor efectuate. De exemplu, aceștia pot paria 1000 RON, în fiecare zi timp de o lună, și pentru a avea profit considerabil, vor trebui câștigate minimum 75% dintre evenimente.

Nr. licență: Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

Sursa: Pro TV

Tags: pariuri, castig,


VIDEO PROTVPLUS.RO