(P) 3 cărți de Colleen Hoover perfecte pentru a fi citite în concediul de vară

promo

Te pregătești de concediu? Nu uita să adaugi în bagaj și o carte. Cărțile te poartă în lumi fantastice, te conectează cu personaje interesante și îți oferă o evadare de la realitate.

Fie că alegi să citești pe plajă, într-un hamac sau într-un loc liniștit în mijlocul naturii, timpul petrecut cu o carte te încarcă de energie și te inspiră.

Este o oportunitate de a descoperi autori noi, de a explora genuri diverse și de a te răsfăța cu povești captivante. Cititul în concediul de vară este un lux al timpului petrecut cu tine însuți, unde poți călători în universuri paralele și te poți bucura de plăcerea lecturii. Pentru vara aceasta, îți recomandăm carti Colleen Hoover.

Prima carte pe care ți-o recomandăm se numește Ugly Love. Despre fața urâtă a iubirii este o carte captivantă scrisă de Colleen Hoover, o autoare talentată cunoscută pentru abilitatea ei de a aduce emoție și profunzime în poveștile sale. În această carte, Hoover ne introduce în lumea complicată a relațiilor și iubirii interzise.

Povestea se desfășoară în jurul a doi protagoniști: Tate și Miles. Tate, o tânără în căutarea dragostei adevărate, se găsește atrasă de Miles, un bărbat misterios și închis în sine. În ciuda atractiei puternice dintre ei, Miles se angajează să nu iubească și să nu se implice emoțional într-o relație. Astfel, ei stabilesc reguli stricte: niciun angajament și nicio promisiune de iubire.

Citește și
Ce face azi Roxana Călin, doctoriţa care şi-a ucis şi tranşat rivala în dragoste. Crima pasională care a şocat România în anii ‘90

Pe măsură ce povestea se dezvoltă, cititorii sunt martorii călătoriei emoționale a lui Tate și a secretelor întunecate pe care Miles le ascunde. Cartea explorează teme profunde precum durerea, pierderea și puterea vindecării. Cu fiecare pagină, personajele se dezvăluie treptat și se luptă să depășească propriile temeri și obstacole. Ugly Love oferă o lectură intensă și emoționantă, care stârnește o gamă largă de sentimente în cititori. Colleen Hoover reușește să surprindă esența umană într-un mod autentic și captivant. Această carte este o explorare adâncă a iubirii, a vulnerabilității și a puterii de a vindeca sufletele rănite.

O altă carte ce te va emoționa și care are și o continuare, se numește Totul se termină cu noi. Este o carte tulburătoare scrisă de Colleen Hoover, ce ne poartă într-o călătorie emoțională intensă. Personajul principal, Lily Bloom se îndrăgostește de un tânăr neurochirurg, Ryle Kincaid, iar relația lor se dezvoltă rapid. Cu toate acestea, întunericul își face loc în viața lor, scoțând la iveală traume și secrete întunecate. Romanul explorează teme precum abuzul, vindecarea și lupta pentru propria fericire.

Nu în ultimul rând, îți recomandăm și cartea Hopeless, care a avut un succes enorm încă din prima zi de la publicare. Protagonista Sky descoperă că întregul său trecut este plin de minciuni și secrete care-i zguduie existența. În timp ce încearcă să-și dea seama cine este cu adevărat, întâlnește pe Holder, un băiat misterios care pare să fie singurul care poate înțelege prin ce trece. "Hopeless" te îmbrățișează cu emoții intense și te provoacă să reflectezi asupra importanței încrederii și curajului de a te deschide către adevăruri dureroase.

Dacă ți-am atras atenția cu aceste cărți, nu uita că le poți comanda de la BOOKZONE, alături de alte titluri scrise de Colleen Hoover. 

Articol recomandat de sport.ro
Acuzații grave înainte de Spania - Anglia: "Au trișat! Finala este deja decisă?"
Acuzații grave înainte de Spania - Anglia: "Au trișat! Finala este deja decisă?"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Profile PVC pentru un decor interior
(P) Profile PVC pentru un decor interior "jewel tone". Care sunt nuantele pretioase in tendinte anul acesta

În ultimii ani, designul interior a cunoscut o evoluție fulminantă, iar tendințele s-au îndreptat din ce în ce mai mult către culori vibrante și îndrăznețe.

(P) Cum să adaptezi sistemele fotovoltaice la condițiile climatice specifice României?
(P) Cum să adaptezi sistemele fotovoltaice la condițiile climatice specifice României?

România se bucură de un potențial solar semnificativ, oferind o oportunitate excelentă pentru montarea sistemelor fotovoltaice.

(P) Vara asta încearcă burgerii și hotdog-ul la grătar!
(P) Vara asta încearcă burgerii și hotdog-ul la grătar!

Burgerii și hotdogii sunt două dintre cele mai populare preparate la grătar, adorate de oameni din întreaga lume.

Recomandări
Rusia amenință că va bombarda capitale europene. ”Europa este o țintă pentru rachetele noastre”
Rusia amenință că va bombarda capitale europene. ”Europa este o țintă pentru rachetele noastre”

Rusia a amenințat oficial lumea civilizată că va bombarda capitale europene, prin vocea purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin.

 

Zile de foc în România, la începutul săptămânii viitoare. Cod roşu şi portocaliu de caniculă în toată ţara. Maximele termice
Zile de foc în România, la începutul săptămânii viitoare. Cod roşu şi portocaliu de caniculă în toată ţara. Maximele termice

Meteorologii au emis noi avertizări Cod roşu şi Cod portocaliu de caniculă, val de căldură intens şi persistent şi disconfort termic deosebit de accentuat, valabile pe parcursul zilelor de luni şi marţi în întreaga ţară.

EURO 2024. Câte autogoluri s-au dat la Campionatul European de Fotbal. Lista jucătorilor care au marcat în propria poartă
EURO 2024. Câte autogoluri s-au dat la Campionatul European de Fotbal. Lista jucătorilor care au marcat în propria poartă

Campionatul European de Fotbal din 2024 ne-a oferit momente memorabile, însă printre golurile spectaculoase și pasele magistrale, autogolurile au reușit să atragă atenția într-un mod aparte.