(P) UVA Wine Shop & Bar împlinește un an de experiențe dedicate vinului

vin

Se împlinește un an de când Valentina Ciubotaru, Sergiu Nedelea și Vlad Burian, cu toții bine cunoscuți publicului de vin din România, și-au unit capitalul pentru a lansa un bar și magazin de vinuri unic ca portofoliu, experiență și localizare.

UVA Wine Shop & Bar este un loc cu dichis, situat în inima vechiului București, la parterul unei clădiri încărcate de istorie. Încă de la început, a fost definit ca un showroom pentru tot ce are România mai bun de oferit în materie de vin, cu accentul pus atât pe vinuri românești, cât și pe cele de import. Mândria locului a fost încă de la început selecția de Fetească Neagră, ajunsă astăzi la 39 de etichete, aleasă astfel încât să reprezinte cu cinste toate regiunile vitivinicole ale României.

„Aventura UVA abia începe. Cred că ne aflăm în locul și momentul în care am depășit faza critică a lansării și am intrat în zona în care funcționăm așa cum își dorește orice afacere legată de vin – prin comunitatea pe care o construim în jurul nostru. Am pornit deja la drum de la o relație solidă – Valentina și Vlad sunt inițiatorii Wine Trips România și, dincolo de faptul că ei organizează evenimente turistice, mai avem împreună și trei sezoane de emisiuni dedicate vinului din România și Moldova, unde joc rolul de gazdă”, povestește Sergiu Nedelea, unul dintre cei mai cunoscuți, premiați și apreciați somelieri români, fondator al școlii de somelieri Winetaste School. 

După un an, cifrele activității UVA arată astfel:

Citește și
Ce face azi Roxana Călin, doctoriţa care şi-a ucis şi tranşat rivala în dragoste. Crima pasională care a şocat România în anii ‘90

·       Etichete listate: 478

·       Sticle vândute: 6330, dintre care 5184 de vinuri românești și 1146 vinuri de import

·       Vânzare Shop: 2100

·       Consum Bar: 4230

·       Pahare vândute: 3481

Programul UVA a ajuns la o formulă stabilă, deși proprietarii afirmă că sunt deschiși pentru experiențe, evenimente și parteneriate noi. Zilele de miercuri sunt dedicate colaboratorilor, cu degustări organizate de producătorii și importatorii de vin, iar în serile de joi, se organizează evenimente cu muzică live, unde invitații îmbină aromele vinurilor cu ritmul muzicii.

„Am reușit să diversificăm foarte mult selecția de vinuri disponibilă la UVA în numai un an de la deschidere, completând portofoliul cu peste 150 de etichete, atât din România, cât și din import. Vorbim despre vinuri din segmentul premium și super premium, unde prețul mediu al etichetei este în jur de 190 lei. Ne mândrim în acest moment cu un mare procentaj de clienți recurenți, clienți corporate prin prisma parteneriatelor, dar și cu un număr semnificativ de turiști”, povestește Vlad Burian, Managing Partner BUZZ Group.

“A trecut și primul an ca un roller-coaster în care atât producătorii, cât și distribuitorii s-au urcat cu noi în această cursă câștigătoare. Pot spune că UVA este o locație perfectă pentru o seară de socializare, o seară dansantă cu muzică live, o ieșire cu prietenii, o întâlnire în doi sau pentru o seară relaxantă în oras. Atât poziționarea wine bar-ului, cât și comunitatea pe care ne-am creat-o, mă fac să fiu mândră că fac parte din acest peisaj al vinului în continuă dezvoltare”, afirmă Valentina Ciubotaru, Managing Partner BUZZ Group

Dacă doriți să descoperiți lumea vinului, sunteți așteptați pe strada Constantin Mille 18 în fiecare zi cu o selecție reprezentativă de vinuri românești, alături de platouri de brânzeturi și charcuterie. Somelierii casei vor fi întotdeauna alături de voi, pentru a prezenta gama de băuturi, dar și povestea din spatele acestora. Santé!

Articol recomandat de sport.ro
Acuzații grave înainte de Spania - Anglia: "Au trișat! Finala este deja decisă?"
Acuzații grave înainte de Spania - Anglia: "Au trișat! Finala este deja decisă?"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Profile PVC pentru un decor interior
(P) Profile PVC pentru un decor interior "jewel tone". Care sunt nuantele pretioase in tendinte anul acesta

În ultimii ani, designul interior a cunoscut o evoluție fulminantă, iar tendințele s-au îndreptat din ce în ce mai mult către culori vibrante și îndrăznețe.

(P) Cum să adaptezi sistemele fotovoltaice la condițiile climatice specifice României?
(P) Cum să adaptezi sistemele fotovoltaice la condițiile climatice specifice României?

România se bucură de un potențial solar semnificativ, oferind o oportunitate excelentă pentru montarea sistemelor fotovoltaice.

(P) Vara asta încearcă burgerii și hotdog-ul la grătar!
(P) Vara asta încearcă burgerii și hotdog-ul la grătar!

Burgerii și hotdogii sunt două dintre cele mai populare preparate la grătar, adorate de oameni din întreaga lume.

Recomandări
Rusia amenință că va bombarda capitale europene. ”Europa este o țintă pentru rachetele noastre”
Rusia amenință că va bombarda capitale europene. ”Europa este o țintă pentru rachetele noastre”

Rusia a amenințat oficial lumea civilizată că va bombarda capitale europene, prin vocea purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin.

 

Zile de foc în România, la începutul săptămânii viitoare. Cod roşu şi portocaliu de caniculă în toată ţara. Maximele termice
Zile de foc în România, la începutul săptămânii viitoare. Cod roşu şi portocaliu de caniculă în toată ţara. Maximele termice

Meteorologii au emis noi avertizări Cod roşu şi Cod portocaliu de caniculă, val de căldură intens şi persistent şi disconfort termic deosebit de accentuat, valabile pe parcursul zilelor de luni şi marţi în întreaga ţară.

EURO 2024. Câte autogoluri s-au dat la Campionatul European de Fotbal. Lista jucătorilor care au marcat în propria poartă
EURO 2024. Câte autogoluri s-au dat la Campionatul European de Fotbal. Lista jucătorilor care au marcat în propria poartă

Campionatul European de Fotbal din 2024 ne-a oferit momente memorabile, însă printre golurile spectaculoase și pasele magistrale, autogolurile au reușit să atragă atenția într-un mod aparte.