Romanii au talent - sezonul trei. Ce concurenti merg in marea finala de vineri, 10 mai 2013

romanii au talent

Marea finala "Romanii au talent" sezonul trei are loc pe 10 mai 2013. 15 concurenti intra vineri in cursa pentru marele premiu de 120.000 euro.

Romanii au talent sezonul 3 - Lista celor 15 finalisti care vor lupta pe 10 mai 2013 pentru marele premiu de 120.000 euro este completa!

Castigatorii din marea finala Romanii au talent sezonul 3 - 10 mai 2013

Pe scena marii finale Romanii au talent sezonul trei vor urca Gabriela Artene, doamna cu voce de aur, Rotari Ghenadie si al sau acordeon, mentalistul Vlad Grigorescu, corul Fiat Lux, Diana Caldararu, fetita a carei voce a vrajit publicul inca de la primele note, dansatorii de la WhoGonStopUs, Ana Munteanu, artista care deseneaza povesti de dragoste pe nisip, Andra Pacurar si Alexandru Miculescu, cei care au demonstrat ca dansul sportiv si muzica populara se potrivesc de minune, dansatoarea de step Camelia Duta, Bogdan Oltean si ale sale picturi cu glitter, baietii de la Classic Beat Orchestra, Mircea Palamari si ale sale miscari robotice, Bruno Icobet impreuna cu cei trei prieteni patrupezi, ventrilocul Eduard Andrei Sandu si trupa Florea, acrobatii care iti taie respiratia cu numerele lor.

Printre altele, la finala Romanii au talent vom vedea un numar special de dans sportiv, pregatit de Andra Pacurar si Alexandru Minculescu, o pictura speciala cu Bogdan Olteanu, iar Ana Munteanu ne va incanta cu arta in nisip.

Citește și
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Ana Munteanu a fost primul finalist in seara in care stilul ei nonconformist de a face arta i-a emotionat atat pe jurati, cat si pe telespectatori. Ea a desenat cu mainile in nisip 2 chipuri care transmiteau o poveste de dragoste. Entuziasmata peste masura, tanara spune ca talentul este tot ceea ce are si ne-a aratat cum o joaca in nisip poate deveni arta.

Pictorul Bogdan Olteanu a facut si el senzatie in semifinale. Barbatul a reusit sa tina sala si juriul in suspans. A pictat portretul artistului Ray Charles, dar nimeni nu a reusit sa ghiceasca rezultatul pana la final. Pasiunea lui pentru pictura a inceput inca din scoala generala, iar acum talentul ii hraneste imaginatia si curiozitatea.

Romanii au talent - Marturisirile concurentilor inainte de marea finala din 10 mai 2013

Bruno Icobet - dresorul de caini din Targoviste, este concurentul care a strans cele mai multe voturi de la telespectatori saptamana trecuta. Bruno spune ca dresajul pe care l-a ridicat la rang de arta celebreaza legatura dintre caine si om printr-o colaborare perfecta in echipa. Gratie showului "Romanii au talent" s-a apropiat si mai mult de cateii sai. "Au fost doua saptamani minunate in care am invatat enorm despre ei. Am stat 24 de ore din 24 impreuna. Finala este nivelul suprem, trebuie sa demonstram totul", spune el.

In a doua semifinala Romanii au talent sezonul trei, Camelia Duta a aparut pe scena in pasi de step cu o energie incredibila. Si tot in pasi de dans s-a calificat mai departe. Camelia spune ca nu va uita niciodata momentele petrecute la acest show: "Mi-am facut multi prieteni aici, vorbim la telefon, imi dau mesaje si ma sustin in continuare".

Tinerii din Classic Beat Orchestra au ajuns in finala Romanii au talent sezonul 3dupa ce juriul i-a ales pe ei si nu pe magicianul Andrei Andronachi. Classic Beat Orchestra are curajul sa-i puna pe Bach, Beethoven sau Rachmaninoff fata in fata cu puterea tobelor si energia ritmurilor moderne. "Ne place sa fim aici si sa concuram si cu altii care nu fac muzica. E minunat pentru noi si ne vedem in finala", spun ei.

Telespectatorii i-au trimis direct in marea finala Romanii au talent pe tinerii din corul Fiat Lux, pentru stilul unic de a interpreta hit-urile romanesti, dar si imnul national. Prin participarea la "Romanii au talent" sezonul 3 cei 25 de tineri au vazut o ocazie de a deveni mai buni.

Iii vom revedea pe toti castigatorii semifinalelor in marea finala a sezonului 3 Romanii au talent de vineri 10 mai 2013, de la 20:30, cand la PRO TV. Marele premiu Romanii au talent sezonul 3 este de 120.000 euro.

Pe 10 mai 2013, de la marea finala Romanii au talent sezonul 3 nu vor lipsi nici premierele.

Loredana impreuna cu Alex Velea si Cabron vor lansa “Viva Mamaia”, cel mai recent single.

Trupa de la Circul Acquatico Bellucci a pregatit un moment special pentru marea finala Romanii au talent din 10 mai 2013, iar o alta surpriza va fi momentul lui Zoli Toth, care va canta la marimba.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Din 9 februarie, începe sezonul #fenomen „Românii au talent”
Din 9 februarie, începe sezonul #fenomen „Românii au talent”

Momente duse la superlativ, concurenți care au demonstrat că merită să fie văzuți de o țară întreagă, emoții de neuitat și clipe de neratat.

Caravana „Românii Au Talent” a ajuns în acest weekend la București
Caravana „Românii Au Talent” a ajuns în acest weekend la București

Timp de două zile căutăm cei mai talentați români pentru sezonul cu numărul 14, care se anunță fenomenal.  

Cine este Rareș Prisacariu, câștigătorul ”Românii au Talent”, sezonul 13. „Lumea are nevoie de un om ca tine”
Cine este Rareș Prisacariu, câștigătorul ”Românii au Talent”, sezonul 13. „Lumea are nevoie de un om ca tine”

A fost seara premianților, la "Românii au Talent"! Iar Rareș Prisacariu este cel care a obținut marele trofeu și cei 120.000 de euro, în cel de-al 13-lea sezon magic.

Recomandări
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.