"Elevii fumează marijuana în curtea liceului. Profesorii trec pe lângă ei". Mărturia halucinantă a unui profesor


Ultimul update: Miercuri 20 Februarie 2019 17:05
Data publicarii: Miercuri 20 Februarie 2019 16:41
Categorie: Romania, te iubesc!

Există o prăpastie mult prea mare în relaţia dintre elevi şi profesori. O informare corectă despre riscurile reale, despre cum se instalează dependenta nu se face în şcoala românească.

Un profesor a acceptat să stea de vorbă, sub protecţia anonimatului, cu Rareş Nastare, corespondent special "România, te iubesc!".

"În curtea liceului, chiar la intrarea elevilor, între sala de sport şi intrarea elevilor, într-o zonă acoperită video, elevii fumează marijuana. A existat o discuţie şi s-a ajuns la concluzia că dacă am interzice aceste practici nu ne-ar mai veni aşa de mulţi elevi.

Scoală are un renume pentru faptul că e o şcoală mai tolerantă, fără prejudecăţi. Profesorii trec pe lângă ei, direcţiunea trece pe lângă ei, lucru asta se face în văzul lumii...", povesteşte profesorul.

Declaraţii halucinante, cazuri de tineri care se luptă cu dependenţa de droguri, dar şi o societate care se face că nu vede realitatea dură a zilelor noastre, pe toate le vedeţi duminică, de la ora 18:00, la "România, te iubesc!", într-o anchetă semnată de Rareş Năstase.