"Când ai cea mai isteaţă iarbă de pe piaţă, banii curg de zici că nu sunt gheaţă". Mărturia unui fost traficant de droguri

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Marti 19 Februarie 2019 17:37
Data publicarii: Marti 19 Februarie 2019 16:18
Categorie: Romania, te iubesc!

Educaţia se face în primul rând acasă, dar anturajul e la şcoală, unde curiozitatea şi teribilismul îi împing pe copii să încerce diverse droguri. Duminică, de la ora 18:00, la "Romania, te iubesc!" descoperim un adevăr teribil.

Alex a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de droguri in unitati de invatamant din Constanta. Marturiile lui sunt de-a dreptul halucinante.

"Când ai cea mai isteaţă iarbă de pe piaţă, banii curg de zici că nu sunt gheaţă. Provine de la poliție, fără nicio supărare, poliția vine și ți-o dă personal. Persoane cunoscute de mine au fost prinse cu cinci kilograme în casă, în acte au fost trecute trei. Două kilograme unde au dispărut? Nu pot să dau mai multe detalii, celelalte kilograme ştiu sigur că au ajuns înapoi pe piaţă", spune Alex, fost traficant de droguri. 

Continuarea mărturiilor cutremurătoare, dar si cât de grave sunt consecințele consumului de droguri în rândul tinerilor, duminică, la România, te iubesc!, într-o anchetă semnată de Rareș Năstase.

Paula Herlo
COPILĂRIE SUB ANESTEZIE! Emisiunea integrală din 17 martie 2019
Copii internaţi şi tranchilizaţi de câte ori se revoltau: "Luam Diazepam şi Teiodazin”
O fată devine somnolentă în timpul interviului. Era forţată să ia pastile care o moleşeau
Cum se face “lobotomizarea chimică” a copiilor din centrele de plasament
România, te iubesc!: Formă fără fonduri, emisiunea integrală din 10 martie 2019
Miliarde din fondurile UE, blocate în dosare cu şină. "Avem un sistem birocratic perfect"
oradea
43 de miliarde €, la dispoziția României. De ce nu construim spitale sau autostrăzi