Vedetele din Romania spun Let`s Do It, Romania!

Ultima actualizare: 19-09-2012 11:51
Let's do it Romania

Au mai ramas numai cateva ore pana la Curatenia Nationala din 25 septembrie, momentul in care toti romanii se vor uni pentru o cauza comuna: Romania.

Lista vedetelor care sustin proiectul creste din ce in ce mai mult, nume grele din showbiz-ul romanesc confirmand prezenta pe 25 septembrie.

Dupa Smiley, Leonard Doroftei, Holograf si Adrian Despot, si alti artisti devin ambasadori ai“Let’s Do It, Romania!”si transmit un mesaj de mobilizare pentru fanii lor din toata tara: Inna, Andreea Banica, Bitza, Luminita Anghel, Felicia Filip, Hi-Q, Voltaj, Vunk, Sistem, Partizan, KUMM vor face curatenie pe 25 septembrie!

In plus, cunoscuta prezentatoare Andreea Raicu este si ea fan “Let’s Do It, Romania!”, alaturi de Monica Tatoiu.

Calin de la Voltaj a povestit despre necesitatea “Let’s Do It, Romania!” : “Romania se afla sub un munte de PET-uri!Ar fi bine ca proiectul sa aiba o anumita ciclicitate, sa devina o obisnuinta si cu timpul lumea se va schimba” a spus Calin.

"Imi place “Let’s Do It, Romania!” pentru ca da ocazia tuturor romanilor sa fie uniti si sa demonstreze ca le pasa de viitor si ca pun si mana la treaba, nu doar vorbesc foarte foarte mult! Impreuna noi, toti romanii, pe 25 septembrie, vom da o sansa viitorului, sa fie mult mai verde!”, a spus si Zoli de la Sistem.

Andreea Raicu este de parere ca "Oamenilor nu le mai pasa absolut deloc. Insa daca iti formezi o echipa, totul este mult mai simplu si mai eficienta munca. Poate oamenii vor ajunge sa fie mai putin nepasatori".

De aceea, trebuie sa ne implicam in realizarea celui mai mare proiect de voluntariat. 

Toate testimonialele sunt disponibile pe canalul Youtube al proiectului. Campania beneficiaza si de un spot TV, cu o varianta pentru Internet, un spot radio, dar si de virale menite sa atraga atentia asupra proiectului.

Pe 25 septembrie nu conteaza cine esti si ce faci, pentru ca toti romanii se unesc pentru o cauza comuna: curatarea Romaniei de gunoaie.

Cum te poti implica in “Let's Do It, Romania!”?

Inscrie-te pentru Ziua de Curatenie Nationala!

Sustine Let’s Do It, Romania in social media!

Alatura-te cauzei de pe Facebook!

 

Voltaj, Vunk, Sistem, Partizan si KUMM vor face curatenie pe 25 septembrie

Holograf, Smiley si Doroftei se alatura campaniei Let's Do It, Romania!

Adrian Despot se alatura campaniei Let's Do It, Romania!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO