Managerii anunta afaceri in crestere in toate domeniile


Ultimul update: Miercuri 10 Octombrie 2012 05:08
Data publicarii: Joi 28 August 2008 01:00
Categorie: Bucuresti
Manager

Activitatea din industria prelucratoare, constructii, comertul cu amanuntul si cea din sectorul de servicii va creste, in intervalul august-octombrie, comparativ cu perioada mai-iulie.

Managerii intreprinderilor din industria prelucratoare estimeaza pentru urmatoarele trei luni o usoara crestere a volumului productiei, atat pe total, cat si pe grupe de marime a intreprinderilor, optimismul fiind mai pronuntat in randul managerilor din intreprinderile cu 250-499 de salariati.

Pe total industrie prelucratoare, numarul de salariati va avea o tendinta de usoara scadere, in timp ce pentru preturile produselor industriale, managerii prognozeaza o tendinta ascendenta. In ceea ce priveste activitatea din constructii, aceasta va inregistra o tendinta de crestere a volumului productiei, corelata cu cea a stocului de contracte si comenzi. Pe ansamblul sectorului constructiilor, numarul de salariati va inregistra o tendinta de stabilitate.

Cresterea preturilor lucrarilor de constructii, estimata de manageri, va fi in perioada urmatoare de o intensitate mai mica fata de estimarea din luna precedenta. Managerii societatilor comerciale estimeaza pentru urmatoarele trei luni, pentru comertul cu amanuntul, o majorare a vanzarilor de marfuri pe total activitate.

Conform previziunilor celor intervievati, scrie Ziarul Financiar, situatia economica isi va mentine trendul pozitiv. Angajatorii prognozeaza pentru urmatoarele trei luni o usoara crestere a numarului de salariati din acest sector.

Sursa: Ziarul Financiar

Tags: manager, firma,

VIDEO PROTVPLUS.RO
cruce
Ziua Crucii a fost sarbatorita joi in orasul Buftea!
Trafic de groaza in Capitala in Vinerea Mare! S-a circulat bara la bara
Parcurile din sectorul 3 al Capitalei, interzise pentru biciclisti
Bucurestenii fug de Capitala cu ocazia sarbatorilor de Paste!
S-au scumpit abonamentele la metrou
Dosarele X la Bucuresti!
incendiu
Incendiu intr-o vila de pe Bulevardul Pache Protopopescu din Capitala
Noi restrictii de circulatie pentru soferii bucuresteni!
Scoala Centrala din Bucuresti, in pericol de prabusire!
Vezi imagini cu Bucurestiul, filmat noaptea din elicopter!
Bucurestiul a ajuns in Second Life!
Cea mai mare retea de droguri din Penitenciarul Jilava anihilata!