Lectie de vointa predata de un tanar imobilizat intr-un scaun cu rotile


Ultimul update: Miercuri 04 Aprilie 2012 08:50
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Galati
Tanarul isi doreste sa scape de scaunul cu rotile

Cristian Badache este un tanar de 28 de ani, care nu se poate misca decat cu un carucior cu rotile sau cu ajutorul mamei sale. Dupa opt diagnosticuri, medicii au stabilit ca sufera de scleroza multipla.


De sase ani, Cristian se chinuie cu o boala care i-a rapit multe momente frumoase ale tineretii. Inca din ultima perioada a studentiei, a observat ca oboseste tot mai usor si mai des. A terminat facultatea si a hotarat sa afle se i se intampla.

Medicii din tara nu au putut sa-i dea un raspuns si l-au diagnosticat cu opt boli diferite. In urma cu mai bine de un an, tanarul se chinuia sa stranga bani pentru o operatie in China, unde insa nu a mai ajuns. A fost programat pentru analize si dupa sase luni s-a stabilit ultimul diagnostic, cel real: scleroza multipla.

Medicii italieni l-au averizat ca tratamentul pe care l-a inceput acolo are efecte secundare si ca trebuie sa stea sub supravegherea lor. Banii, insa, s-au terminat, asa ca s-a externat pe semnatura, pe propria raspundere.

De o saptamana, Cristian si mama sa se afla in Galati. Peste doua luni, tanarul este programat pentru urmatoarea perfuzie. Una costa 1000 de euro, iar el trebuie sa faca 15. Cheltuieli la care se adauga altele, pe cazare si masa.

Sacrificiile facute sunt imense, dar au primit si ajutor de la oameni care au aflat despre drama pe care o traiesc. In ciuda bolii sale, Cristian are o tarie de invidiat. Se agata de fiecare speranta ca va invinge boala. Isi pune toata increderea in Dumnezeu, in medicii italieni si in oamenii cu inima care afla povestea lui.

Cei care pot si vor sa-l ajute pe Cristian pot suna la numarul de telefon 0720.194.095.

Sursa: Pro TV

Galatenii, sfatuiti sa inlocuiasca masinile cu biciclete
Barbat abandonat in Spitalul de Urgenta din Galati
Barbat abandonat in Spitalul de Urgenta din Galati
VIDEO PROTVPLUS.RO