15.000 de oameni aşteptaţi la Ziua Marinei!

Ultima actualizare: 08-08-2012 03:21
La Constanţa pregătirile sunt în toi pentru Ziua Marinei

Demonstraţii de luptă cu nave de război, elicoptere şi scafandri, paradă militară şi spectacole. La Constanţa, pregătirile pentru Ziua Marinei sunt aproape încheiate, după o zi în care s-a muncit de zor.

Vineri, sunt aşteptaţi peste 15.000 de oameni şi totul trebuie să meargă strună.

Marinarii-militari au început pregătirile cu munca de jos la propriu: nu se cădea să se apuce de treabă fără să-şi lustruiască bocanicii. Apoi s-au apucat să cureţe navele care vor participa la paradă.

Pe uscat, muncitorii îi dau de zor cu amenajarea tribunei unde vor lua loc oficialităţile. Printre care s-ar putea afla şi preşedintele Traian Băsescu, dacă e să luăm în considerare rigoarea cu care ofiţerii SPP au verificat drumurile de acces.

Pe faleză şi în faţa Cazinoului din Constanţa vor avea loc exerciţii demonstrative la care vor lua parte scafandri militari, nave de lupta şi elicoptere.

Ziua se va încheia cu concerte şi focuri de artificii. Organizatorii se aşteaptă la cel putin 15.000 de spectatori. Turiştii şi localnicii ar trebui să ştie însă că vor fi impuse restricţii de circulaţie pe toate căile de acces spre faleza oraşului şi spre portul Tomis.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO