Si-a omorat tatal, pentru ca a refuzat sa-i mai dea bani!


Ultimul update: Marti 08 Mai 2012 14:20
Data publicarii: Luni 29 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Brasov

Un barbat de 67 de ani, din Harghita, a sfarsit chiar in mainile fiului sau. Tanarul nu muncea si toti banii ii veneau de la parintele lui, care a ajuns la fundul sacului. 

Tatal si fiul locuiau singuri de mai multi ani. Mama tanarului a murit demult, iar celalt fiu e plecat la munca in strainatate. La 67 de ani, barbatul nu s-a mai putut opune loviturilor fiului sau, de 31 de ani. 

Suparat ca nu primeste bani, acesta din urma si-a batut tatal cu pumnii si picioarele, pana l-a lasat fara suflare. Cand si-a dat seama ce-a facut, a vrut sa stearga urmele - a ascuns hainele pline de sange ale tatalui sau, a spalat podelele si a fugit in padure. 

Cumplita crima a iesit la iveala cand un var de-al batranului a venit sa-l viziteze. L-a gasit pe jos, fara suflare. Prin casa se vedeau urme de sange, asa ca a dat alarma.

Suspectul a fost prins duminica seara. Se ascundea prin padurile de la marginea satului. Si-a recunoscut senin fapta. A spus si motivul pentru care si-a ucis tatal: omul refuza sa ii mai dea bani de bautura.

Judecatorii l-au trimis pe suspect dupa gratii, unde risca sa ramana in urmatorii 30 de ani.

Tags: crima, fiu, tata, harghita,

Un tanar bolnav psihic si-a omorat bunica dupa ce a fugit din ospiciu
Omorat la betie, pentru o datorie de 48 de lei
Crima infioratoare intr-un sat din judetul Iasi
VIDEO PROTVPLUS.RO