Toader i-a trimis președintelui 3 propuneri de numire în funcţia de procuror şef la DIICOT

05-02-2019 10:49


Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, anunţă că i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis trei propuneri de numire în funcţia de procuror şef în cadrul DIICOT.

El i-a propus pe Doru-Gabriel Stoica la Secţia de combatere a infracţiunilor de criminalitate organizată şi terorism, Bogdan Felician Voicu la Secţia de combatere a traficului de droguri şi pe Alina Albu la Secţia de combatere a criminalităţii organizate.

Tudorel Toader a anunţat, printr-o postare pe Facebook, că a trimis preşedintelui Klaus Iohannis trei propuneri de numire în funcţia de procuror şef.

"Am transmis Preşedintelui României următoarele trei propuneri de numire în funcţia de procuror şef: 1. Stoica Doru-Gabriel - procuror şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor de criminalitate organizată şi terorism, din cadrul DIICOT; 2. Voicu Bogdan Felician - procuror şef al Secţiei de combatere a traficului de droguri, din cadrul DIICOT; 3. Albu Alina - procuror şef al Secţiei de combatere a criminalităţii organizate, din cadrul DIICOT", a scris Tudorel Toader, marţi, pe Facebook.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO