Dragnea încearcă din nou să scape din închisoare. Ce cale extraordinară de atac a găsit

22-10-2019 16:01

Liviu Dragnea

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a recurs marți la încă o cale extraordinară de atac, recurs în casaţie, în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

 

Potrivit News.ro, acțiunea lui Dragnea de marți vine la scurt timp după ce, vineri, a depus o contestaţie în anulare.

De asemenea, încă o persoană condamnată în acest caz, Floarea Alesu, fost director executiv al DGASPC Teleorman, a depus contestaţie în anulare.

Floarea Alesu a fost condamnată 3 ani şi 7 luni închisoare cu executare, la contestaţie în anulare.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus vineri contestaţie în anulare pentru a scăpa de condamnarea în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman în care a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare.

De asemenea, Olguţa Şefu, fost director executiv adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual în acest dosar, a depus şi ea luni contestaţie în anulare.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În acest dosar, fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual,

 

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO