Pinterest a fost tradus in limba romana: website-ul si aplicatiile Android - iOS


Ultimul update: Duminica 23 Martie 2014 07:28
Data publicarii: Joi 20 Martie 2014 13:27
Categorie: Take IT
Pinterest

Pinterest, un site accesat de zeci de milioane de oameni din intreaga lume pentru a gasi inspiratie privind lucrurile care ii pasioneaza si pentru a-si planifica viitorul, a fost tradus in limba romana.

Astfel, utilizatorii din Romania pot accesa varianta tradusa a website-ului Pinterest, dar si a aplicatiilor iOS si Android.

“Suntem incantati sa ajutam fanii Pinterest sa exploreze in limba romana lucrurile care ii pasioneaza,” a spus Matt Crystal, Director al departamentului International, Pinterest.

Pinterest Romania are deja o comunitate activa in cele mai populare categorii ale website-ului, incluzand moda, calatorii, artizanat, mancare si decoratiuni pentru casa. Procesul actual de localizare este un prim pas pe care il facem pentru ca pinnerii (utilizatorii Pinterest) sa-si poata descoperi interesele si hobby-urile intr-un mod cu totul nou.”

Anul trecut, Pinterest s-a lansat in peste 20 de limbi si va continua cu alte traduceri in 2014.

Ce este Pinterest?

Oamenii utilizeaza Pinterest ca sa isi creeze liste de dorinte, sa isi planifice decorarea casei, sa gaseasca noi locuri de vizitat, sa descopere noi retete si multe altele. Pe site-ul Pinterest, utilizatorii pot urmari "Pinneri" (utilizatori Pinterest) cu interese similare de la care pot obtine idei creative pentru activitatile lor zilnice sau pentru ceea ce spera sa faca in viitor.

Fiind un instrument de explorare la nivel global, Pinnerii beneficiaza de acces la o resursa universala de continut vizual bazat pe categoriile care ii intereseaza cel mai mult.

Sursa: Pro TV