O retea sociala isi "santajeaza" utilizatorii cu poze jenante. Ce vedete de la noi au conturi pe acest site

Ultima actualizare: 05-06-2014 07:03
santaj online poza generica

Mai tineti minte MySpace? Odinioara, aceasta retea sociala era prima din lume. Acum, insa, face mari eforturi pentru a-si aduce inapoi utilizatorii. Si nu se jeneaza chiar sa recurga la o forma de santaj.

Daca ati avut vreodata cont pe MySpace, riscati sa primiti zilele acestea un mail cu poze mai vechi, eventual usor jenante, care va sugereaza sa va intoarceti in aceasta retea sociala. Potrivit Mashable, care califica aceste mailuri drept „un mic santaj”, MySpace a inceput sa aleaga din pozele utilizatorilor sai inactivi de mult timp pe cele mai penibile si sa li le trimita pe mail, invitandu-i sa revina in aceasta retea sociala. Ideea ar fi ca, daca ati pus vreodata pe MySpace poze pe care acum le regretati, sa va reactivati contul macar pentru a le sterge.

MySpace are in arhiva sa aproximativ 15 miliarde de fotografii, majoritatea datand din deceniul trecut, cand aceasta retea sociala isi traia perioada ei de glorie. Intre 2005 si 2008, MySpace a fost cel mai popular loc pentru socializarea online si pentur o scurta vreme a depasit ca trafic chiar si Google. Vedete ca Eminem sau Jay Z erau extrem de active pe MySpace iar exemplul lor a fost imitat si la noi de Loredana, Holograf, Andreea Banica sau Anda Adam.

In 2008 MySpace a fost insa detronat de Facebook iar la ora actuala a cazut de pe locul 1 pe locul 982 ca trafic in lume. Printre actionarii site-ului, care s-a transformat intr-o platforma de muzica, fara a renunta insa la functiile de socializare, se afla si Justin Timberlake.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO