Noi schimbari la Facebook. Utilizatorii de pe mobil nu vor mai putea trimite mesaje ca pana acum

Ultima actualizare: 13-04-2014 06:54
facebook

Facebook vrea sa ii determine pe utilizatorii care acceseaza platforma de pe dispozitive mobile sa foloseasca o aplicatie separata pentru a dialoga in scris cu contactele lor de pe aceasta retea de socializare.

Deocamdata, serviciul de mesagerie este integrat in aplicatia mobila de Facebook. "Am inceput astazi sa ii prevenim pe oameni ca mesajele vor iesi din aplicatia Facebook pentru a intra in aplicatia Messenger", propusa de acelasi grup, dar care ofera doar servicii de mesagerie, a precizat, miercuri, compania americana intr-un comunicat, potrivit Mediafax.

"Pentru a continua sa trimita mesaje de pe mobil, oamenii vor avea nevoie sa instaleze aplicatia Messenger", se afirma in acelasi comunicat. Messenger este prezentat drept un instrument mai rapid si mai eficient pentru a discuta pe chat.

Anumiti specialisti isi pun totusi o serie de intrebari in legatura cu interesul grupului american de a-i obliga pe membrii retelei Facebook sa foloseasca o alta aplicatie atunci cand vor sa ii contacteze pe prietenii lor de pe retea.

Facebook a anuntat, in februarie, ca a cumparat aplicatia de mesagerie mobila pe internet WhatsApp cu 19 miliarde de dolari, aceasta fiind cea mai mare achizitie din istoria companiei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO