iLikeIT. Toate informatiile, noutatile si rezultatele alegerilor EUROPARLAMENTARE sunt online, pe www.stirileprotv.ro

23-05-2014 09:07


iLikeIT. Toate informatiile, noutatile si rezultat...
iLikeIT. Toate informatiile, noutatile si rezultat...

Daca oamenii pot schimba viitorul, atunci duminica, 25 mai 2014, votam viitorul Europei.

Daca nu sunteti la curent cu miza alegerilor pentru Parlamentul European, www.StirileProTV.ro va tine la curent cu toate informatiile si noutatile acestui important scrutin europarlamentar:

-► Europarlamentare 2014 - In aceasta sectiune speciala de pe www.stirileprotv.ro gasiti absolut toate informatiile legate de alegerile din 25 mai: cine sunt romanii care se lupta pentru un loc in Parlamentul European, ce acte de identitate avem nevoie intr-o sectie de votare, cand incep si cand se termina alegerile europene in Romania, dar si primele REZULTATE EXIT-POLL care se vor publica duminica, de la ora 21.00.

-► La ce sectie VOTEZ? - Cu ajutorul acestei aplicatii speciale, realizata de StirileProTV.ro, puteti afla printr-o metoda foarte simpla sectia de votare la care sunteti arondati. Trebuie doar sa introduceti in campul de cautare strada si orasul de domiciliu, iar rezultatul este generat automat.

Tot in aceasta aplicatie puteti consulta si LISTA completa a candidatilor Romaniei la alegerile europarlamentare.

-► E.U. cu cine votez? este un proiect multimedia marca StirileProTV, care ofera raspunsuri nu numai euroscepticilor, ci si celor mai putin initiati in "tainele" politicienilor de la Bruxelles. Toate aceste informatii sunt prezentate intr-un format multimedia deosebit.

-► Ce votam de fapt pe 25 mai? INFOGRAFIC INTERACTIV - Parlamentul European este foarte complex, iar partidele din fiecare tara nu se regasesc in aceasta institutie. Concret, partidele din fiecare stat al UE se grupeaza in partide europene, iar acestea la randul lor se aduna in grupuri europene. Puteti vedea felul in care este impartit Parlamentul European cu ajutorul unui infografic interactiv realizat de StirileProTV.ro.

Rezultate ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Urmariti pe www.stirileprotv.ro si pe Twitter (@Stirile ProTV) desfasurarea alegerilor EUROPARLAMENTARE, precum si anuntarea rezultatelor alegerilor pentru Parlamentul European.

Programul Stirilor ProTV de duminica, 25 mai 2014:

07:00 - Stirile PROTV
10:00 - Dupa 20 de ani
13:00 - Stirile PROTV
15:00 - Stirile ProTV Editie Speciala
17:00 - Stirile ProTv Editie Speciala
18:00 - Romania, te iubesc
19:00 - Stirile PROTV
21:00 - Stirile ProTv (editie speciala)