iLikeIT. Stirile saptamanii din tehnologie. Chinezii investesc in Barca iar fetele apar in urmatorul joc FIFA

Ultima actualizare: 09-06-2015 06:59

Oppo devine partenerul oficial al FC Barcelona, echipa care valoreaza 3,2 miliarde de dolari.

OPPO A SEMNAT CU BARCELONA
Vom asista, probabil, la un salt spectaculos la capitolul imagine si pentru compania chinezeasca din Dongguan, Gugandong. O afacere batuta in cuie pe trei ani si jumatate. In acelasi timp, ZTE, o alta companie chinezeasca de top, si-a pus logo-ul pe echipamentul celor de la Houston Rockets, una dintre cele mai puternice francize din NBA. Iata, deci, o noua modalitate de cucerire a pietei in stil chinezesc.

FIFA 16 ADUCE NOUATI
Mai ramanem putin pe gazon. Cel virtual. EA sports a scos la lumina trailer-ul pentru FIFA 16, care va fi lansat pe 22 septembrie. Pentru prima data, poti alege sa joci cu echipe de...fete. Echipe nationale, nu de club, deocamdata. Aspectul mai putin fericit este ca ca nu vor exista versiuni ale jocului pentru PS Vita, Nintendo 3DS, dar si Wii U. In cazul Nintendo, e sfarsitul unei prietenii frumoase, intinse pe 15 ani de zile.

WINDOWS 10, DIN 29 IULIE
Windows 10 se lanseaza oficial pe 29 iulie. Cei care folosesc Windows 7 si 8.1 primesc update-ul full gratuit. Conditia e ca versiunile anterioare sa aiba licenta. Si in cazul altor surse de provenienta, noul sistem de operare al celor de la Microsoft vine tot la liber, dar va suferi limitari.

GOOGLE SE UITA-N FARFURIA TA
Google vrea sa devina si mai intim...cu tine. Dupa ce ca-ti stie adresa si te recunoaste in poze, compania doreste prietenie si pe parte culinara. Mai precis, vrea sa-ti numere caloriile din farfurie. Pentru asta, se vor folosi de aplicatia Im2Calories, dezvoltata de un start-up pe care au platit 400 de milioane de dolari, anul trecut. Ii vor ajuta si fotografiile pe care chiar tu le incarci pe Instagram. La inceput, e posibil ca algoritmul sa dea erori. Dezvoltatorii aplicatiei promit insa ca le regleaza pe parcurs, portie cu portie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO