ILikeIT. Gadgetul care da alerta in momentul in care te simti rau. A fost inventat de romani iar pretul este foarte mic

Ultima actualizare: 16-06-2016 00:00

Nu trebuie sa fii o persoana cu probleme de mobilitate ca sa ai nevoie de atentie speciala. Riscul cel mai mare pentru sanatatea batranilor sunt caderile. Cum facem sa le venim rapid in ajutor, aflam de la George Buhnici in LikeIT.

George Buhnici si invitatii sai ne prezinta AlertPlus, un device de tip smart watch, care sporeste responsivitatea la risc prin monitorizarea in timp real si reactia imediata la crize - de la atacuri de panica la dificultati de deplasare. AlertPlus este potrivit pentru persoane de toate varstele, deoarece acest device permite monitorizarea in timp real a batailor inimii, a cazaturilor, a miscarilor celui care il poarta.

Ofera alerte personalizate, de la notificari pentru administrarea medicamentelor, pana la activarea unui buton de panica incorporate, pentru situatiile in care purtatorul cade sau are un atac de panica. Bateria tine 5 zile iar durata de viata ar putea fi extinsa. Pretul anuntat initial este de 150 de euro.

Si tot la iLikeIT puteti vedea si Urban Wallet - un portomoneu modern, cu design personalizat in functie de preferintele utilizatorilor si este realizat dintr-un material special, Tyvek. Datorita acestui material, cardurile bancare si orice alte carduri sunt protejate impotriva tehnicilor moderne de furt ale acestora, precum clonarea lor prin tehnologia de NFC sau a scannerelor RFID.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO