iLikeIT. Cum cumparam destept si rapid de BLACK FRIDAY 2014. Sase sfaturi care va ajuta sa nu pierdeti marile reduceri

20-11-2014 09:03


Peste doar cateva ore se declanseaza cea mai mare campanie de reduceri din Romania. Evenimentul se numeste Black Friday si strange la start sute de magazine care isi reduc preturile cu pana la 90% la milioane de produse.

Urmariti acest subiect si pe Twitter -► #bfro

Cele mai bune oferte se duc primele. Indiferent cat de multe produse ar avea in stoc magazinul, la ora deschiderii promotiei vor fi simultan pe site-uri zeci de mii de utilizatori simultani. Asadar e important sa fim rapizi.

1. Fa-ti cont pe site-ul magazinului online si simuleaza o cumparare pana la capat, ca sa fii sigur ca ai toate datele corecte.

2. Fa-ti o lista cu produsele preferate. Nu vor fi toate la reducere, multe magazine au loturi separate la reduceri, dar ajuta. Cine stie, poate chiar produsul pe care il doresti va fi redus.

3. Asigura-te ca la ora la care incep reducerile esti pe un internet bun.

4. Fa comanda rapid, nu frunzari prea mult. Atentie la limita de produse de acelasi fel. Treci rapid la cumparare.

CITITI SI: BLACK FRIDAY 2014. LIVE BLOG: Primele oferte de Black Friday: consola de ultima-generatie la 999 lei, televizor 4k la 1999lei

5. Daca ai un card in cont, plateste cu cardul, dar cel mai rapid este cu plata ramburs.

6. Inarmeaza-te cu rabdare. Din depozite vor pleca sute de camioane cu colete iar data de livrare s-ar putea intinde pana la o saptamana.

Toate reducerile sunt in direct si vineri dimineata, dar si sambata in editia speciala iLikeIT!