Doi dintre gigantii internetului, Facebook si Google Romania, fac angajari. Ce posturi sunt cautate

Ultima actualizare: 23-01-2015 07:20
Google si Facebook

Doi dintre gigantii internetului, Facebook si Google Romania, sunt in cautare de oameni care sa ocupe diferite pozitii in cele doua companii.

Conform Ziarului Financiar, Google cauta la Bucuresti un coordonator pentru operatiunile de vanzari (vendor operations lead) in cadrul departamentului de vanzari telefonice. Candidatii trebuie sa aiba o diploma de licenta si experienta in coordonarea echipelor, precum si cunostinte de mentoring, lidership, vanzari si industria media digitala.

In ceea ce priveste programul de internship la Google, acesta este adresat studentilor si se desfasoara pe o perioada cuprinsa intre 10 saptamani si 6 luni.

De asemenea, potrivit CNN, si Facebook este in cautare de angajati. Compania condusa de Mark Zuckerberg are anunturi de angajare pe website pentru 1159 de posturi, multe dintre acestea fiind pentru vanzari si "advertising": 126 de locuri.

De asemenea, unitatea care se ocupa de ochelarii Oculus are nevoie de 52 de oameni, iar departamentul care se ocupa de dronele furnizoare de internet are nevoie tehnicieni mecanici aerospatiali, ingineri si manageri pentru testele de zbor. Facebook mai cauta 43 de recrutori si 28 de specialisti in HR (human resources, n.r.).
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO