Care a fost cel mai piratat film din lume in 2014

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Joi 01 Ianuarie 2015 09:40
Data publicarii: Luni 29 Decembrie 2014 16:44
Categorie: Smart things
torrent

Lungmetrajul "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", regizat de Martin Scorsese, ocupa primul loc in topul celor mai piratate filme pe internet in anul 2014 pe plan mondial, informeaza variety.com.

Potrivit acestui clasament intocmit de compania Excipio, specializata in monitorizarea pirateriei online, filmul "Lupul de pe Wall Street", cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, a generat 30,03 milioane de descarcari ilegale pe internet.

Topul, dominat de filmele cu super-eroi, filme SF, lungmetraje fantasy si filme de actiune, a fost alcatuit pe baza datelor obtinute in perioada 1 ianuarie 2014 - 23 decembrie 2014. De asemenea, in Top 20 se regasesc si multe dintre filmele nominalizate la premiile Oscar din acest an - "Lupul de pe Wall Street", "Gravity 3D: Misiune in spatiu", "12 ani de sclavie", "Capitanul Phillips" si "Teapa in stil american".

Pe locul al doilea se afla filmul de animatie "Regatul de gheata/ Frozen" cu 29,9 milioane de descarcari ilegale pe internet.
Podiumul este completat de "RoboCop", un remake din 2014 al filmului cu acelasi titlu din 1987, care s-a clasat pe pozitia a treia. Cele doua filme au generat impreuna 29,8 milioane de descarcari online, potrivit companiei Excipio, care nu a oferit insa o statistica exacta pentru descarcarile generate doar de pelicula din 2014.

Topul 10 al celor mai piratate filme din 2014 pe internet este completat de productiile "Gravity 3D: Misiune in spatiu/ Gravity" (29,4 milioane descarcari), "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug/ The Hobbit: The Desolation of Smaug" (27,6 milioane descarcari), "Thor: Intunericul/ Thor: The Dark World" (25,7 milioane descarcari), "Capitanul America: Razboinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier" (25,6 milioane descarcari), "Legenda lui Hercule/ The Legend of Hercules" (25,1 milioane descarcari), "X-Men: Viitorul este trecut/ X-Men: Days of Future Past" (24,3 milioane descarcari) si "12 ani de sclavie/ 12 Years of Slave" (23,6 milioane descarcari).

torrent Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Lupul de pe Wall Street Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
gravity Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Hackerii au descoperit identitatile false ale vedetelor de la Hollywood. Telefonul lui Brad Pitt este PUBLIC pe Internet
Hackerii au descoperit identitatile false ale vedetelor de la Hollywood. Telefonul lui Brad Pitt este PUBLIC pe Internet
"Atentie! Ai descarcat continut piratat". Mesajul pe care l-ar putea primi cei care descarca ilegal si ce sanctiuni risca
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery