7 aplicatii pentru telefonul mobil care iti vor face viata mai usoara

Ultimul update: Marti 16 Iulie 2013 07:03
Data publicarii: Sambata 13 Iulie 2013 16:42
Categorie: Download
Smartphone

Un studiu recent realizat in Marea Britanie arata ca ne petrecem 23 de zile pe an folosind telefonul mobil, iar cel mai adesea nu pentru lucruri importante.

Insa, exista si aplicatii utile care iti simplifica viata si iti ofera sfaturi sau solutii ingenioase pentru a castiga timp.

Jurnalistii britanici de la Huffington Post propun o lista cu cele mai utile aplicatii pentru telefonul mobil:

Clear: Cand vine vorba de aplicaiile de tip organizatoric, Clear este preferata posesorilor de iPhone. Aceasta aplicatie ofera doar functiile de baza, fiind usor de utilizat cu ajutorul ecranului tactil.

Pocket: Aceasta aplicatie este o solutie simpla pentru afisarea simpla a textului in paginile web.Deoarece site-urile au, de regula, multe reclame, aplicatia Pocket vine in ajutorul tau si iti usureaza lectura.

Evernote: Este "carnetelul" cu notite pentru Android. Cu aceasta aplicatie poti salva note, fisiere audio, imagini sau liste de sarcini. Acestea sunt stocate online si sunt accesibile pe Windows, Mac si smartphone-uri.

MindNode: Aplicatia este perfecta pentru notarea si organizarea ideilor intr-un mod vizual ce iti permite o vedere de ansamblu asupra proiecului. Interfata bine organizata iti permite sa te concentrezi pe generarea si conectarea ideilor si o foaie de lucru infinita.

Mailbox: Aceasta aplicatie propune un nou mod de a fi orgnizate e-mailurile si posibilitatea de a sincroniza mai multe conturi in acelasi timp.

CloudOn: Permite utilizatorilor de Ipad stergerea si redenumirea documentelor Microsoft Office cu ajutorul aplicatiei Dropbox si ofera o functionalitate aproape completa a aplicatiilor Microsoft Office. CloudOn nu permite insa inserarea fisierelor grafice in documentele office.

Checkmark: Este o versiune imbunatatita a aplicatiei Reminders. Aplicatia permite adaugarea de remindere pe baza unor locatii specifice, iar in momentul in care vei ajunge la locatia respectiva, vei fi anuntat de indata tot ce trebuie sa faci. Astfel, nu vei mai uita niciodata lucrurile importante pe care trebuie sa le faci.

Smartphone Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Huffington Post

Evernote
iLikeIT. George Buhnici ne dezvaluite care sunt cele mai bune aplicatii pentru elevi. Evernote te ajuta sa iei notite
Doi elevi romani au castigat aurul la Concursul International de Proiecte IT. Ce stie sa faca aplicatia inventata de ei
Aplicatia care iti arata cat timp ai pierdut pe Facebook din ziua in care ti-ai facut cont
Ce schimbari a facut Google in securitatea noului sistem de operare Android KitKat
"Norii" Orange, locul cel mai bun de stocare pentru tot ce-i mai important pentru tine
Aplicatia care iti face iPhone-ul sa se miste singur prin camera. Cum functioneaza
asigurare orange
Cat de ieftin e sa iti asiguri telefonul, tableta si modemul. Care sunt avantajele