Autonomie de pana la 9 ore pentru ultrabookurile lansate la IFA Berlin 2013

ultrabook

Noile procesoare Intel Core se afla pe o multime de gadgeturi de top prezentate in Capitala Germaniei.

Multe dintre produsele lansate anul acesta la IFA Berlin se lauda cu cea de-a patra generatie de procesoare Intel Core, care ofera baterii cu durata de viata foarte mare si grafica revolutionara petnru dispozitive 2 in 1, Ultrabook-uri, laptopuri si desktop PC-uri.

Intel estimeaza ca, in urmatorul an, vor exista peste 50 de sisteme 2 in 1 cu cea de-a patra generatie a gamei de procesoare Intel Core si microarhitectura Silvermont. Dintre acestea, peste 20 sunt expuse la IFA.

La conferinta de presa a Intel de la Berlin s-a vorbit despre Ultrabookuri si despre alte gadgeturi cu Windows 8. Unul dintre subiectele fierbinti a fost noile procesoare quad-code de tip System-on-Chip pe 22nm cu nume de cod "Bay Trail". Acestea au un consum redus de energie si performate ridicate, si se bazeaza pe microarhitectura Silvermont. Ele sunt pentru tablete, device-uri 2 in 1, laptopuri si sisteme All-in-One. 

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Bay Trail va permite aparitia unor sisteme subtiri cu autonomii de peste 8 ore de lucru sau saptamani in standby si le va oferi dezvoltatorilor optiunea de a rula pe Android sau Windows 8.1

Christian Morales, vicepresedinte si general manager pentru regiunea EMEA, a vorbit despre si despre inovatiile in domeniul 4G LTE, anuntand Intel XMM 7160, pe care a numit-o una dintre cele mai mici si eficiente din punct de vedere energetic solutii multimode LTE din lume, care suporta roaming LTE global intr-o singura versiune de produs. Noua tehnologie ajunge deja la producatorii de gadgeturi. Asadar, primele device-uri cu XMM 7160 ar trebui sa fie lansate la inceputul anului viitor.

El a discutat si despre inovatiile in domeniul 4G LTE, anuntand Intel XMM 7160, pe care a numit-o una dintre cele mai mici si eficiente din punct de vedere energetic solutii multimode LTE din lume, care suporta roaming LTE global intr-o singura versiune de produs.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
IFA Berlin 2015.
IFA Berlin 2015. "Webcam-ul viitorului" are laser si infrarosu, iar frigiderul "smart" este dotat cu 4 camere foto

Cei mai multi dintre noi folosim camerele foto de pe smartphone-uri pentru selfie-uri si ca sa imortalizam multe momente dragi.

IFA Berlin 2015. S-a lansat tableta cu rezolutie 2K pentru filme, dar si tableta cu 4 difuzoare pentru gaming
IFA Berlin 2015. S-a lansat tableta cu rezolutie 2K pentru filme, dar si tableta cu 4 difuzoare pentru gaming

S-au dus vremurile in care laptopurile si tabletele se vindeau ca painea calda. Dar producatorii spera sa schimbe acest lucru aducand modele noi, care inoveaza prin performanta si preturi bune.

iLikeIT la IFA Berlin 2015. Gadgeturi care ne ajuta sa facem cocktailuri si fotografii reusite ori sa folosim scrisul de mana
iLikeIT la IFA Berlin 2015. Gadgeturi care ne ajuta sa facem cocktailuri si fotografii reusite ori sa folosim scrisul de mana

Scopul tehnologiei este sa ne faca viata mai usoara. Mult mai usoara. Chiar daca asta inseamna sa tinem in casa gadgeturi care ne ajuta sa facem cocktailuri... sau fotografii reusite... ori sa folosim din nou scrisul de mana.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.