Diana Dumitrescu, vacanta in Singapore si Kuala Lumpur

Diana Dumitrescu la Singapore

Diana Dumitrescu a petrecut o vacanta de vis in Singapore si Kuala Lumpur, de unde s-a intors cu multe experiente inedite.

Actrita a fost placut impresionata sa descopere ca Singapore este “un oras unde oricine si-ar putea trai vacanta de vis”.

Am vizitat China Town, unde am gustat din mancarurile lor delicioase, cu tot felul de arome surprinzatoare, am vizitat Little India si ne-am aventurat intr-o excursie “Night Safari”- o vizita la gradina zoologica in timpul noptii. Acolo chiar m-am simtit ca in jungla, am vazut lei, tigri, rinoceri, rasi, zebre si totul parea ireal, cu adevarat de superb si fascinant.
Diana Dumitrescu
La inceput, vedeta ACASA a fost surprinsa de pustietatea de pe strazi: "Mi-am zis ca este in regula, afara este foarte cald acum si probabil, dupa amiaza, pe la 5-6, sunt sigura ca o sa fie strazile pline. Dar nu a fost asa, strazile erau aproape goale si in primele doua zile nu intelegeam nimic. Asta pana cand am descoperit: toate mall-urile, toate pietele erau unite de pasaje subterane, unde erau alte mall-uri, alte magazine... Doamne Dumnezeule...oamenii de aici traiesc in doua lumi diferite din cauza caldurii permanente, a umiditatii (deoarece la 5-6 dupa amiaza sunt aceleasi temperaturi de 34 grade, cu real feel de 39 grade). Si-au construit o lume subterana unde mananca, fac cumparaturi, merg in cafenele... totul se petrece dedesubt! Este fascinant!"

Vizita “lumii de sub apa”, spectacolul delfinilor si viata de noapte colorata sunt doar cateva din amintirile placute pe care Diana nu le va uita niciodata: “Sentosa este o insula in apropiere de Singapore, transformata in parc de distractii, unde poti sa ajungi cu masina sau cu telecabina. Noi am ales telecabina si ne-am clatit privirile cu niste privelisti de vis. Acolo am incercat cateva atractii de-ale lor, ne-am dat cu un fel de carturi, am vizitat “Underwater World”, am vazut un spectacol cu delfini si am facut “fish therapy and footmassage”, care presupunea sa iti introduci picioarele intr-un bazin, unde erau cateva sute de pesti mici, mici de tot care veneau instataneu la tine, senzatia era ca iti vibrau picioarele, dupa care erai asezat pe un scaun foarte confortabil si primeai un masaj la picioare foarte relaxant", adauga actrita.

Dupa un zbor scurt de 60 minute de la Singapore, Diana a aterizat in destinatia urmatoare: Kuala Lumpur, Malaysia: "Primul punct de atractie turistica pe care l-am vazut, chiar din camera hotelului in care am stat, a fost Petronas Twin Towers, declarate cele mai inalte turnuri gemene din lume. Ne-am petrecut sambata seara in clubul hotelului, situat la etajul 33, de unde am putut admira si fotografia Petronas Towers, dar ne-am si delectat cu o muzica placuta si o atmosfera speciala. Am vizitat si Batu Caves, unde am aflat cateva lucruri despre religia hindusa, care te fascineaza prin daruirea si pasiunea credinciosilor ei, cu muzica si dansurile prin care isi celebreaza divinitatile, cu respectul si omagiul pe care il aduc acestora urcand 272 de trepte in picioarele goale, infigandu-si o mica sulita in limba si prinzandu-si de pielea corpului mii de ace de care sunt agatate flori sau fructe, totul frumos si dureros. Pe treptele de la Batu Caves am intalnit si cateva maimute, care acceptau cu mare drag ceva de mancare de la tine. Printr-un simplu tur al orasului cu autobuzul turistic am descoperit un oras in continua dezvoltare si modernizare, dar in acelasi timp intr-o neincetata lupta de a-si pastra ultimele ramasite de traditie si istorie bastinasa", povesteste vedeta ACASA.

Citește și
Amsterdam
Amsterdam, capitala libertatii si a distractiei
Deputatul AUR care a primit fraudulos locuință de la MApN și a vândut-o de 13 ori mai scump. Condamnat, generalul Mircia Chelaru a încercat să anuleze sentința

Jurnalul de calatorie al Dianei Dumitrescu poate fi citit in intregime pe www.acasatv.ro.

Ai sfaturi pentru cei care vor sa plece la drum? Stii totul despre un oras sau o tara? Ai fotografii spectaculoase sau vreo filmare care sa ilustreze cateva randuri? Trimite-ne povestea ta!

Articol recomandat de sport.ro
Ungurii au reacționat după ce România a obținut o nouă victorie în Nations League
Ungurii au reacționat după ce România a obținut o nouă victorie în Nations League
Citește și...
Malaezia, un vis exotic
Malaezia, un vis exotic

Malaezia este o tara exotica care atrage anual turistii de pretutindeni. Romanii nu au ramas indiferenti la farmecele acestei tari exotice, cu toate ca nu s-au imbulzit sa se mute acolo, ajungand la un numar de 50 de rezidenti.

Amsterdam, capitala libertatii si a distractiei
Amsterdam, capitala libertatii si a distractiei

Cu o populatie de aproximativ 750.000 de locuitori, Amsterdamul este una dintre cele mai vizitate capitale ale lumii. Aici am fost si eu de cateva ori si am descoperit cateva dintre minunatele locuri care fac din excursia dumneavoastra o experienta de vis

Punem pariu ca n-ai sa ajungi la Bobilna?
Punem pariu ca n-ai sa ajungi la Bobilna?

Nici eu nu credeam ca o sa ajung pina nu mi s-a intimplat. Bobilna se afla cam la 80 km de Cluj-Napoca si cum ne aflam prin zona am zis sa ne abatem de la drum si sa vedem si noi locul celebrei rascoale.

Recomandări
Reacția lui Eduard Novak în scandalul celor 160.000 de euro din medaliile olimpice. „Ridică multe semne de întrebare”
Reacția lui Eduard Novak în scandalul celor 160.000 de euro din medaliile olimpice. „Ridică multe semne de întrebare”

Fostul ministru Eduard Novak a făcut precizări vineri, după decizia de a acorda o recompensă în cuantum de 160.000 de euro contabilei de la Federaţia Române de Canotaj, instituţie condusă de Elisabeta Lipă.

Alegeri prezidențiale în Moldova. Diaspora poate înclina balanţa. Unde se poate vota în România
Alegeri prezidențiale în Moldova. Diaspora poate înclina balanţa. Unde se poate vota în România

Cetăţenii Republicii Moldova sunt chemaţi la urne la 20 octombrie 2024 pentru a-şi alege preşedintele.

Cei trei fraţi daţi dispăruţi în Hunedoara şi găsiţi apoi în Serbia au fost aduşi în ţară împreună cu tatăl lor
Cei trei fraţi daţi dispăruţi în Hunedoara şi găsiţi apoi în Serbia au fost aduşi în ţară împreună cu tatăl lor

Cei trei fraţi care au fost daţi dispăruţi din judeţul Hunedoara şi care joi au fost depistaţi în Serbia, alături de tatăl lor, au fost aduşi în România, pe la Porţile de Fier, judeţul Mehedinţi. Copiii şi tatăl au fost urcaţi în maşini separate.