Cabanele de vanatoare, cautate de turisti pentru Revelion

Ultima actualizare: 06-05-2012 05:28

In judetul Timis, toate, pana la ultima, au fost rezervate inca de acum o luna. Preturile mici, privelistea, dar si pasiunea pentru vanat, i-au determinat pe turisti sa revina aici.

Cabana vanatorilor din Pischia, judetul Timis este doar una dintre cele patru rezervate cu ceva timp in urma. Angajatii au pregatit pana la ultimul detaliu cele 10 camere in care vor fi cazati turistii.

Cei care au inchiriat cabana spun ca merita toti banii, mai ales ca e pentru prima data cand petrec Revelionul la padure.

La 50 de kilometri distanta, cabana vanatoreasca de la Cheveresu Mare ii asteapta pe turisti decorata in stil rustic, si cu semineul curatat.

Preturile pentru pachetele de Revelion la una din cele patru cabane vanatoresti variaza intre 800 si 1.200 de lei, insa fara masa, pe care turistii trebuie sa si-o pregateasca singuri.

Nici strainii nu vor ocoli in acest an fondurile de vanatoare din Timis. Cei mai multi vor veni cu pusca si cureaua lata tocmai din Italia si Germania. Simpla lor prezenta aduce un sfert din cifra de afaceri a Directiei Silvice Timis.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO