Spectacol extraordinar in decembrie: Grigore Lese si ultimii rapsozi

Ultima actualizare: 14-10-2012 05:56
Grigore Lese

Biletele la spectacolul „Grigore Lese si ultimii rapsozi”, care va avea loc in data de 4 decembrie, au fost puse deja in vanzare. Concertul este o continuare a seriei initiate de Grigore Lese, de promovare a muzicilor stravechi romanesti.

Spectacolul va avea loc la Sala Radio, de la ora 19.00, si alaturi de Grigore Lese vor urca pe scena muzicanti din diferite zone ale tarii.

Seria „Ultimii rapsozi” a fost produsa in colaborare cu Institutul Cultural Roman, avand ca punct culminant un concert la Ateneul Roman, care s-a tinut cu casa inchisa. De aceasta data, spectacolul este produs de Asociatia Interculturala de Traditii.

Conform organizatorilor, in mod exceptional, Grigore Lese "a acceptat sa isi cante muzicile maiastre, prezentandu-se nu doar ca amfitrion al spectacolului, ci in primul rand ca muzician".

Vor fi „Cantece de ascultare despre pastori, picurari, dragoste, dor si instrainare...”

Biletele sunt disponibile in Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, la casa de bilete a Salii Radio si online pe www.eventim.ro.

Preturile sunt urmatoarele: 60 de lei si 80 de lei. In ziua concertului, tichetele se vor vinde cu 80, respectiv 100 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO