Romanii de la The Amsterdams, in deschidere la The Cranberries

The Amsterdams

Recitalul romanilor va incepe de la ora 19.30, in timp ce concertul Cranberries va incepe cu o jumatate de ora mai tarziu decat anuntat initial, de la ora 21.00.

Fanii ambelor trupe pot gasi bilete la categoriile: Gazon B (120 lei), Tribuna Oficiala (170 lei) si Gazon A (190 lei).

The Amsterdams s-a lansat in 2005, fiind considerata prima trupa romaneasca de muzica indie. Cativa ani mai tarziu, The Amsterdams urca pe scena principalelor festivaluri de muzica din Romania si sustin primele lor concerte in strainatate.

Debuteaza discografic in 2008 cu Automatic EP, de pe care sunt extrase "Suffering & Surfing" si "Petrolize All Mice", piese difuzate la radiouri din Anglia, inclusiv la BBC6.

Muzica lor este prezenta constant in topurile de muzica alternativa ale radiourilor de profil din Romania.

Citește și
Cranberries
Cranberries concerteaza la Bucuresti pe 20 iulie!
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

In 2009, lanseaza albumul Adolessons, o poveste despre calatoria muzicala a trupei, editat si promovat prin eforturi proprii. De pe acest disc, primul single intitulat Chased By The Housewives, atrage atentia iubitorilor de muzica indie din Olanda unde trupa este invitata sa sustina doua concerte in toamna aceluiasi an.

Cea mai recenta productie video, pentru piesa Apple, este realizata de Irina Stanciulescu - coordonator post-productie in echipa filmului "Eu cand vreau sa fluier, fluier".

The Amsterdams au sustinut la inceputul acestui an primul lor turneu extins in Romania, urmat, in luna mai, de primul lor turneu in Europa, la invitatia trupei canadiene, Wolf Parade (Canada).

In prezent trupa lucreaza la noi inregistrari impreuna cu Electric Brother si planuieste o lansare de disc pentru sfarsitul anului.

Pe de alta parte, intrarea in incinta complexului Zone Arena se va face prin Bd. Barbu Vacarescu, prin doua puncte de acces separate.

Variantele oferite de mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou – Magistrala 2, Statia Aurel Vlaicu sau Statia Stefan cel Mare, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110. Pentru cei care n-au aflat din timp de mutarea concertului de la Stadionul Arcul de Triumf (locatia initial anuntata) la Zone Arena, vor exista autobuze care vor oferi transport gratuit de la vechea locatie la cea noua, in intervalul orar 18.00 – 20.30.

Concertul Cranberries va avea loc la Bucuresti pe 20 iulie.

 

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Bilete la concert, in rate
Bilete la concert, in rate

Concerte cu Aerosmith, Cranberries sau Gotan Project au loc in aceasta vara in Bucuresti. Daca nu prea te ajungi cu banii, incepand din 10 iunie, iti poti cumpara biletul in trei rate, din zece orase din tara.

Cranberries concerteaza la Bucuresti pe 20 iulie!
Cranberries concerteaza la Bucuresti pe 20 iulie!

Trupa Cranberries canta in premiera in Romania, pe 20 iulie, intr-un concert organizat de Events. Locatia evenimentului va fi anuntata in zilele urmatoare.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.