Nu stii ce sa faci in weekend? Revista The One iti da cateva idei

Ultima actualizare: 01-11-2012 00:53

Oricat de placute ar fi iesirile la munte sau petrecerile in cluburi, n-ar fi rau sa va ganditi weekend-ul acesta si la alte modalitati de relaxare.

Un spectacol de teatru, un film sau un concert de pian sunt citeva dintre sugestiile unui material realizat impreuna cu revista The One.

Daca va este dor de un film la cinema, pelicula "Necunoscutul", cu Liam Neeson si Diane Kruger pe afis, poate fi o optiune. Sot si sotie, cei doi ajung la Berlin pentru o conferinta si devin victimele unui accident de masina. Dupa cateva zile de coma, personajul lui Neeson se trezeste intr-o cu totul alta viata.

Daca bifati un sfarsit de saptamana pe partie, nu ratati expozitia de fotografie subacvatica de la Casa Baiulescu din Brasov. Portretele si peisajele realizate de Christel Stratinovici, o frantuzoaica stabilita la noi, sunt completate de cateva instantanee realizate sub apa, fara echipament.

Teatrul Metropolis va asteapta sambata seara la piesa "Baba care asculta Abba". Povestea se construieste in jurul personajului Lucille, jucat de Luminita Gheorghiu, care vorbeste zilnic cu fotografia sotului decedat, se plimba haotic prin oras si sfarseste prin a fi trimisa la un azil de fata care nu o mai poate ingriji.

Ca sa ramaneti relaxati chiar si intr-o nesuferita zi de luni ati putea sa-ncepeti saptamana cu un concert de pian sustinut de artista japoneza Ingrid Fuzjko Hemming. Pianista si-a pierdut partial auzul in 1971, in urma unei raceli, insa si-a continuat cariera pe cele mai mari scene ale lumii. O puteti aplauda luni seara, la Ateneul Roman.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO