Sindromul Dorel sau cum sa sapi in jurul unei masini parcate

10-06-2009 00:00

Sa tot parchezi in Bucuresti

Sindromul Dorel se raspandeste mai repede ca gripa noua! Vedem aici cum mai multi muncitori care pun umarul la ridicarea pasajului Basarab reusesc o performanta greu de atins: sa sape un sant pe sub o masina si sa o blocheze.

Teoretic, soseaua Nicolae Titulescu din capitala este inchisa. In realitate, insa, multi soferi care stau in zona circula, chiar daca lucrarile la pasajul Basarab, cel care si-asa se suprapune cu retelele de utilitati, sunt in plina desfasurare.

Cam pe aceste coordonate s-a bazat si nefericitul care si-a parcat masina ieri dimineata, pe curat.  Peste numai patru ore a gasit-o in acelasi loc. I-a fost imposibil sa o urneasca, insa.

O echipa de Dorei l-a "executat" cu cateva miscari iscusite de cazma. "Mai scoate masina daca poti!" si-au zis, pesemne, baietii, razandu-si in barba.

Acum, nu stim cat regulamentar a parcat omul. Da' nici asa sa te trezesti cu masina pe post de copertina la transee parca nu-ti arde!

Fotografia ii apartine utlizatorului www.stirileprotv.ro, Eugen Casandra.  Tot de la el aflam ca soferul n-a reusit nici pana acum sa-si ia masina din zona.

Sursa: Pro TV

Tags: parcari,


VIDEO PROTVPLUS.RO