Cand profu' nu-i in clasa, elevele fac striptease pe masa!

Dată publicare: 26-04-2010 14:57
Dată actualizare: 11-02-2011 09:15


Dezmat in sala de clasa. Elevii silitori care invata sa devina cineva in viata nu mai sunt "la moda" printre tinerii de azi.

Generatia elevilor de astazi pare inecata in aburi de inconstienta si incapacitate de a discerne ce este bine de ce este rau. Moralitatea si principialitatea sunt cuvinte demult apuse din vocabularul lor, iar acesti termeni au fost inlocuiti cu apelative monosilabice: "Fã!", "Mă!", Bă!"

Din ce in ce mai multe exemple negative arata cum va ajunge societatea noastra in cativa ani de zile: tineri care se impun prin violenta si nu prin puterea cuvintelor, fete care se vand pentru bani, tinere pentru care sexualitatea este un mod de viata. Iar ce este revoltator e faptul ca lucrurile negative au un impact mult mai puternic asupra copiilor decat adevaratele modele.

In imaginile trimise de un utilizator al www.stirileprotv.ro, care a dorit sa ramana anonim, se poate vedea cum doua eleve care si-au ratat cariera de animatoare, venind la scoala, au vrut sa demonstreze de ce sunt in stare in fata colegilor lor.

Asadar, s-au urcat pe catedra si au inceput dezmatul: dans din buric, unduieli lascive, striptease... Totul, se pare, sub influenta bauturilor alcoolice.

Va intrebati unde era profesorul? Intarzia la ore, potrivit utilizatorului care ne-a trimis inregistrarea.

Cum comentati aceste imagini?


VIDEO PROTVPLUS.RO